Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Berki Krisztián reagált az őt ért támadásokra, és még pólót is volt ideje reklámozni

Berki Krisztián reagált az őt ért támadásokra, és még pólót is volt ideje reklámozni

Zene, Film & Kultúra

Berki Krisztián reagált az őt ért támadásokra, és még pólót is volt ideje reklámozni

Zene, Film & Kultúra

Promotions 04:34

Szerintünk zseniális, hogy a volt focista egyszerre két kötelességének is eleget tesz: fizetett termékmegjelenést posztol, miközben azon elmélkedik, hogy vajon kinek állhat érdekében derékba törni politikusi karrierjét. Jól csinálja, az idő pénz!

Neemrég a celeb belenézett az edzőterem tükrébe, és miközben elrévedezett hajlíthatatlan, nyílt és derék jellemén, úgy képzeljük, odaszólt a másfél méteres távolságot gondosan betartó fotósnak, hogy a jobbik profilja felől lője el azt a termékfotót. Miközben a fotós komponált, Berkinek volt ideje néhány pillanatra elcsendesíteni elméjét, és elmerengeni az elmúlt hetek eseményein.  

„Egyértelmű, hogy a puszta létezésem, a szókimondó magatartásom, az őszinteségem nem mindenkinek tetszik (de miért is tetszene?!)...”

A valóságshow sztár, aki ellen „érthetetlen okokból” nemrégiben letöltendő börtönbüntetést kértek, holott pár nappal ezelőtt hősként tolt el egy autót a busz útjából, azon elmélkedett, vajon mi oka lehet bárkinek rosszat akkarnia neki? 

„De miért akarnának egy korábban lezárt ügyben ma bűnösnek beállítani?!”

Mi indította el a celeb elleni támadássorozatot? A válasz végig itt volt a szemünk előtt, mégsem vettük észre? Mindez a politika miatt történik? A föld alatt futó, titkos oligarcha-hálózatok igyekeznek ellehetetleníteni Berki Krisztián jövőbeli, nagyreményű politikai karrierjét? 

Azt biztos, hogy Berki Krisztián nem fog meghátrálni, bármilyen ellenállásba is ütközik.

 „Berki nem fut el, csak előreszalad"

Vagy ahogy a kommentelők írják:

„Berki nem fut el, csak lefékez..."

Borítókép: Berki Krisztián / Facebook