promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tóth Andi az új dalában vallotta be legféltettebb érzéseit: „Nagyon kivagyok”
Borítókép:  Tóth Andi / youtube.com/Tóth Andi (screenshot)
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Megérkezett Tóth Andi „Ébressz fel” című zenéje, aminek a klipjében nincs szexizés, nincs incselkedés, csak a valóság, és az énekesnő őszinte érzései.

Tóth Andi kifejezetten megosztó személyiségnek számít, ugyanis rengeteg rajongója van, sokan imádják a hangját, mégis bőven akadnak olyanok is, akik folyamatosan támadják őt a „magamutogatás” miatt. Az énekesnő „A parkban” című zenéjéhez is egy olyan videó készült, amiben apró bikinialsóban, és rövid felsőben láthatjuk őt, ez pedig egészen nagy botrányt kavart, hiszen sokan nem értették, hogy miért volt erre szükség.

Tóth Andi számtalan támadást kapott az utóbbi időben, és hiába tűnik úgy, hogy egész jól bírja ezeket (mivel mindig meg tudja védeni magát), az új, „Ébressz fel” című dala mégis arról árulkodik, hogy már nagyon kivan, és várja, hogy vége legyen a sok-sok negativitásnak, és végre békében tudjon élni anélkül, hogy bárki elítélné őt.

A dalszöveg egy igazi vallomás, ami felfedi, hogy Tóth Andi keménysége mögött van egy kis félelem is, és néha úgy érzi, hogy nem bírja tovább folytatni a harcot, így a híresség megint hű volt önmagához, és a lehető legőszintébben fejezte ki az érzéseit – sőt, most még a szexepiljét sem használta ki, ugyanis a klipben végig bő ruhákban van, és próbál a lehető „legátlagosabbnak” tűnni.

Itt lehet meghallgatni Tóth Andi „Ébressz fel” című dalát, aminél szövegíróként és zeneszerzőként is megcsillogtathatta tehetségét:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás