promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nem tréfa: április 1-én lesz a Wonder Woman 1984 hazai bemutatója, ráadásul az HBO Go-n
Borítókép:  Wonder Woman szerepében Gal Gadot / via bumm.sk
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Végre kiderült, hogy mikor érkezik Magyarországra a Gal Gadot főszereplésével készült Wonder Woman 1984, ami úgy néz ki, hogy elkerüli a mozikat, viszont cserébe egyből szinkronosan érkezik az HBO Go-ra.

A járvány miatt jócskán eltolták a Gal Gadot főszereplésével készült Wonder Woman 1984 premierjét, de végül tavaly decemberben a legtöbb helyen bemutatásra került, és még az internetes debütálása is megvolt. A magyar forgalmazó, az InterCom sokáig abban reménykedett, hogy a rajongók itthon is láthatják a mozikban a várva várt folytatást, de most úgy tűnik, hogy ennek lőttek, viszont cserébe jóval kényelmesebbé válik majd a megtekintése.

Kiderült, hogy a Wonder Woman 1984 április 1-én érkezik az HBO Go-ra, ráadásul egyből magyar szinkronnal, szóval már nem kell sokáig várnunk a DC népszerű szuperhősnőjének második kalandjára – feltételezve, hogy az utóbbi két hónapban még nem néztük meg valamilyen módon.

Mivel a hazai mozik jelenleg sajnos rettenetes, egészen kilátástalan helyzetben vannak, így teljesen érthető, hogy az HBO Go fogja bemutatni a filmet, hiszen képtelenség ennél tovább várni a csodára. Gal Gadot alkotása igaz, hogy nem aratott túl nagy sikert, ugyanis a kritikusok, és a közönség is eléggé lehúzta, de ettől függetlenül még jó szórakozást nyújthat sokaknak, így mindenképp érdemes lesz megtekinteni, amint megjelenik itthon.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás