promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Hatodik érzék rendezője most az öregedésről csinált horrorfilmet – előzetes
Borítókép:  Old / via polygon.com
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

M. Night Shyamalan visszatért, az Old (Öreg) című új horrorfilmje pedig ismét egy elborult, félelmetes ötleten alapul, aminek az öregedés a központi eleme.

Egy ideig M. Night Shyamalan volt Hollywood horrormestere, hiszen például a Hatodik érzék és a Jelek után egészen megállíthatatlannak tűnt a csavaros, feszült, hátborzongató történeteivel, majd nála is eljött a mélypont. Bukás bukás hátán, de pár éve ismét összeszedte magát, és elhozta nekünk a Széttörve című zseniális pszicho-thrillert, ami hatalmas sikert aratott – és ugyan a 2019-es folytatása már nem nyerte el annyira a közönség tetszését, most ismét egy érdekes projektet hozott nekünk a kétszeres Oscar-jelölt rendező.

Az Old című film történetéről keveset lehet tudni, hiszen szinte hétpecsétes titokként őrzik M. Night Shyamalan meglepetésekkel teli forgatókönyveit, de most az első előzetesből kiderült, hogy az alkotás egy furcsa parton játszódik, ahol egy ártatlan kiruccanás rémálommá válik, mikor a szereplők hirtelen elkezdenek több évet öregedni.

A rendező foglalkozott már űrlényekkel, és többek között szellemekkel is, szóval éppen ideje volt, hogy az emberiség legnagyobb ellenségét, az öregedést is elővegye egy izgalmasnak ígérkező filmben.

A jelen állás szerint július 23-án érkező Old című horror/thrillerben olyan színészek lesznek, mint például Rufus Sewell, Gael García Bernal, Embeth Davidtz, Thomasin McKenzie, Eliza Scanlen, Abbey Lee, Vicky Krieps vagy Alex Wolff, szóval bőven van miért várnunk, mivel M. Night Shyamalan valószínűleg ismét egy igazán érdekes művel ajándékoz meg minket.

Itt lehet megtekinteni az Old rövid előzetesét, amit a Super Bowl közben sugároztak:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás