promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Az ördögűző folytatásán dolgozik a Halloween rendezője?
Borítókép:  Az ördögűző / Archives du 7eme Art / Photo12 via AFP
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Nagyon úgy néz ki, hogy ismét előveszik minden idők egyik leghíresebb horrorfilmjét, Az ördögűzőt, ráadásul a Halloweent is feltámasztó David Gordon Green segítségével.

1973-ban mutatták be William Friedkin klasszikusát, Az ördögűzőt, amit a mai napig a világ egyik legfélelmetesebb horrorjának tartanak. Még nyáron kelt szárnyra a pletyka, mely szerint Hollywoodban fel akarják dolgozni a filmet, de a rajongók annyira felháborodtak ezen, hogy a gyártó stúdió valószínűleg ennek hatására meggondolta magát és új tervet eszelt ki.

Most kiderült, hogy remake helyett igazi folytatást kap Az ördögűző, és nagyon úgy néz ki, hogy a 2018-as, hatalmas sikert aratott Halloween rendezője, David Gordon Green dolgozik az érdekesnek ígérkező projekten, aminek a műfaj nagyágyúja, Jason Blum (Insidious, Parajelenségek, Boldog halálnapot!) lesz a producere.

David Gordon Green már a Haloweennél is azt az utat választotta, hogy teljes mértékben figyelmen kívül hagyta a régi folytatásokat, és közvetlenül az első részhez kapcsolta a történetet, így valószínűleg Az ördögűző esetében is így fog eljárni, hiszen mindenki az eredetiért van oda, a többit pedig már szinte el is felejtettük.

Az eddigi információk alapján 2021-ben akarták bemutatni az alkotást, de ez szinte biztos, hogy nem fog összejönni, hiszen David Gordon Green jelenleg is a Halloween két folytatásán dolgozik, így csak utána tudná elkezdeni Az ördögűző második részét.

Az 1973-as film főszereplői közül már csak Linda Blair és Ellen Burstyn maradtak életben, így simán lehet, hogy a rendező őket is visszahozza majd, mint ahogy Jamie Lee Curtis is újra szerepelt a két évvel ezelőtti Halloweenben. Ezek alapján pedig izgatottak lehetünk, ugyanis minden adott, hogy egy méltó, igazán hátborzongató alkotást kapjunk a következő években.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás