promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Halloween folytatása durvább lesz, mint gondolnánk – videó
Borítókép:  Michael Myers / via vanyaland.com
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A koronavírus-járvány miatt sajnos egy évvel elcsúsztatták a Halloween Kills bemutatóját, így tovább kell várnunk a hírhedt Michael Myers visszatérésére, aki az új kedvcsináló alapján minden eddiginél brutálisabb lesz.

John Carpenter 1978-ban mutatta be a Halloween című klasszikust, ami valódi horrorikont kovácsolt a maszkos, könyörtelen Michael Myersből. Az alkotásból kinőtt széria hanyatlása után David Gordon Green 2018-ban elkészített egy igazi folytatást, ami hatalmas siker lett, hiszen világszerte több mint 255 millió dollárt termelt, ami nem csupán a műfajon belül számít elképesztő összegnek – így szinte természetes, hogy a stúdió egyből berendelte a következő részt.

Úgy tervezték, hogy idén kerül mozikba a Jamie Lee Curtis főszereplésével készülő Halloween Kills, de a világjárvány miatt egy egész esztendővel elhalasztották a premiert, így végül 2021. október 15-ig kell izgatottan várakoznunk, hogy megtudjuk, mi is történt pontosan az első film sokkoló vége után.

Most kijött egy új, több jelenetet tartalmazó teaser, hogy emlékeztessen minket Michael Myers jövőre esedékes felbukkanására, és nagyon úgy tűnik, hogy továbbra sem fogják vissza magukat a készítők, ugyanis megmutatták, hogy gyomorforgató vérfürdőre számíthatunk. Ez mondjuk nem meglepő, hiszen a gyilkos valószínűleg eléggé bedühödött, hogy az előző részben sikerült legyőzni őt – de lehet, hogy most nem kapunk happy endet, és majd csak a 2022. október 14-én érkező Halloween Ends fogja „végleg” lezárni a dolgokat.

Itt lehet megtekinteni a Halloween Kills rövid előzetesét, persze csak saját felelősségre:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás