promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Backstreet Boys slágerét éneklik a legbrutálisabb horrorikonok – videó
Borítókép:  Slashstreet Boys / youtube.com/THE MERKINS
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Egy elég beteg Backstreet Boys paródiát kaptunk így halloween közeledtével, aminek köszönhetően megcsodálhatjuk, hogy milyen jól is táncol a rettegett Freddy Krueger, vagy akár Jason a Péntek 13-szériából.

Igaz, hogy idén elvileg elmarad Amerikában a halloweeni csokivadászat, de ez nem azt jelenti, hogy meg kell feledkeznünk az ilyenkor megszokott, jóleső rettegésről. Ezt valószínűleg a The Merkins nevű komédia csapat is így gondolta, ugyanis készítettek egy nagyon elvetemült, mókás klipet, amiben a legismertebb horror karakterek szerepelnek egy véresen romantikus fiúbandaként.

A Backstreet Boys „Larger Than Life” című slágerét adja elő a Slashstreet Boys, csak most „Die By My Knife” – vagyis szabad fordításban „Halj meg a késem által” – címmel. A zenekar tagjai között pedig olyan arcokat láthatunk, mint Freddy Krueger (Rémálom az Elm utcában), Jason Voorhees (Péntek 13), Michael Myers (Halloween), Bőrpofa (A texasi láncfűrészes) és Ghostface (Sikoly).

Gyilkos rímek, félelmetes énekhangok és fenyegetően ritmusos táncmozdulatok jellemzik az előadást, ami biztos, hogy sokak arcára csal majd hatalmas mosolyt, hiszen ezeket a figurákat legutóbb valószínűleg éppen mészárlás közben láthattuk, ahogy kiontották pár ártatlan tinédzser életét. A végeredmény természetesen zseniális, és állítólag már tervben van egy olyan videó is, amiben az ’N Sync lenne terítéken, szóval valószínűleg arra is érdemes lesz várnunk.

Itt lehet megnézni a Slashstreet Boys kőkemény klipjét:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás