promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A District 9 rendezője titokban csinált egy hátborzongató horrorfilmet a járvány alatt
Borítókép:  Neill Blomkamp és Matt Damon az Elysium - Zárt világ forgatásán / via theplaylist.net
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Neill Blomkamp nem hagyta, hogy a koronavírus tönkretegye a terveit, ezért fű alatt elkészített egy természetfeletti horrort, amibe szokás szerint sci-fi elemeket is csempészett.

2009-ben mutatták be a District 9 című nagysikerű sci-fit, ami nem elég, hogy a blockbusterekhez képest aprópénzből készült, de még kultuszfilmmé is vált az utóbbi években. Az alkotás rögtön kinyitotta az ajtókat a rendező, Neill Blomkamp előtt, aki utána megcsinálta Matt Damon főszereplésével az Elysium – Zárt világot, majd Hugh Jackmannel a Chappie-t is, de egyik sem ütött akkorát, mint kéne.

Neill Blomkamp sokáig dolgozott egy új Alien-, illetve Robotzsaru-filmen is, de a remekül hangzó projektek sajnos széthullottak, így a tehetséges rendező hátat fordított Hollywoodnak – most pedig kiderült, hogy a filmkészítést azért szerencsére nem hagyta abba, hiszen nyáron, a járvány tombolásának idején titokban leforgatta azt a természetfeletti horrort, amit már régóta tervezett.

Állítólag most nem alkalmazott világsztárokat és a költségvetés is szerény – de ez a District 9 esetében is bevált neki –, szóval van miért izgulniuk a rajongóknak. A rémisztőnek ígérkező alkotás vegyíteni fogja a vérfagyasztó horrort és a kifejezetten mocskos sci-fi világot, illetve annyi még kiderült, hogy látványos számítógépes effektusokból sem lesz hiány, így jó eséllyel ez lesz a rendező nagy visszatérése.

Egyelőre még nem lehet tudni se a történetet, se a mű címét, viszont nagyon úgy néz ki, hogy jövőre már láthatjuk is, csak az a kérdés, hogy pontosan mikor.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás