promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Erre senki sem számított: meglepő bejelentést tett a Wellhello
Borítókép:  Wellhello / Sajtófotó
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Fluor-Diaz páros, zenekaruk Facebook-oldalán osztott meg egy hatalmas hírt.

A koronavírus járvány a Wellhello zenekart is "elhallgattatta" egy időre, de szerencsére nem örökre. Fluor Tomi és Diaz az utóbbi időkben nem volt túl aktív, már ami a kultikussá vált bandát illeti, azonban most megtörték a csendet. 

A zenekar két frontembere Facebook-oldalunk tett meglepő bejelentést, aminek valószínűleg minden rajongó nagyon fog örülni. 

„Az elmúlt években nem vittük túl a megjelenéseket, átlagban évi 2 dal jött ki tőlünk, ami nem túl sok. Egy ideje viszont újra intenzívebben pörgünk egy olyan lelkesedéssel, olyan tűzzel, amit rég éreztünk magunkban ennyire. Sokat változtunk, már nem azok vagyunk, mint amikor kezdtük a csapatot, így arra jutottunk, hogy csak úgy tudjuk őszintén, szerelemből tovább csinálni, ha ezt a változást lekövetjük zeneileg is. Nem akartunk addig ígérgetni, amíg nem állunk jól vele, de most, hogy 7 dal már kész, talán bejelenthetjük: Tavasszal érkezik az új lemezünk!!!! Hamarosan megszórunk még titeket infókkal, nemsokára hallhattok/láthattok minket az új klipekben és reméljük, a színpadon is! One love"

– írják a srácok a posztban. 

A Wellhello tehát újult erővel tér vissza, és reméljük, hogy nyáron már egy teltházas Budapest Park bulin énekelhetjük együtt, hogy „Apu vedd meg nekem a várost!". 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás