promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Így reagált Anya Taylor-Joy, miután megtudta, hogy idén két Golden Globe-díjra jelölték – videó
Borítókép:  Anya Taylor-Joy A vezércsel című minisorozatban / via denofgeek.com
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Nem akármit ért el A vezércsel színésznője, Anya Taylor-Joy, ugyanis egyszerre kapta meg élete első, és második Golden Globe-jelölését is.

Anya Taylor-Joy 2014-ben kapta meg élete első filmszerepét, majd egy évvel később már A boszorkány című kulthorrorban láthattuk, onnantól kezdve pedig nem volt megállás. Jött a Széttörve, a Morgan és többek között Az új mutánsok is, így a közönség hamar megismerte az arcát, majd érdekes módon pont 2020 volt számára a szakmai csúcs: főszerepet kapott az Emma című Jane Austen-adaptációban, és az elképesztően sikeres A vezércsel című sakkos, Netflixes minisorozatban is.

Tavaly Anya Taylor-Joy szinte teljesen meghódította a világot, és ezt az is bizonyítja, hogy idén életében először Golden Globe-díjra jelölték, ráadásul rögtön kétszer, hiszen A vezércselben, illetve az Emmában nyújtott alakítása is kiemelkedő volt. A színésznő fel is rakott magáról egy videót, amiben iszonyatosan cukin, szinte sokkos állapotban köszöni meg a jelöléseket, majd a végén olyan hangot ad ki magából, amire általában csak egy haldokló béka képes.

Teljesen érthető a híresség izgalma, mivel ez tényleg hatalmas teljesítmény, így még akkor sem kell elkeserednie, ha végül egyik szobrocskát sem viszi haza. Sőt, Anya Taylor-Joy igazából jobb, ha felkészül, ugyanis ezek után sokkal többen fognak figyelni rá, ráadásul már kiderült, hogy ő lesz a fiatal Furiosa a Mad Max – A harag útja előzményében/spinoffjában, úgyhogy semmi sem állhat az útjába, hogy igazi világsztár váljon belőle.

Itt lehet megnézni Anya Taylor-Joy reakcióját a Golden Globe-jelölésekre:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás