Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

A Marvel rajongói kiakadtak a WandaVision egyik jelenetén – teljesen érthető, miért

A Marvel rajongói kiakadtak a WandaVision egyik jelenetén – teljesen érthető, miért

Zene, Film & Kultúra

A Marvel rajongói kiakadtak a WandaVision egyik jelenetén – teljesen érthető, miért

Zene, Film & Kultúra

Helmeczi Benjamin 07:37

A WandaVision 4. epizódjában olyat láthattunk, amitől a Marvel rajongói szó szerint megrémültek.

Január 15-én startolt el a Disney+-on a Marvel Stúdió első sorozata, ami tovább bővíti a Filmes Univerzum egyre inkább terebélyesedő aranyalmát termő fáját. Mivel a Fekete Özvegy-et lassan már egy éve tologatják a pandémia miatt, a WandaVision-nal indult el a Marvel 4. fázisa, aminek az előzetese nagy port kavart.

A sitcomos koncepció eleinte mindenki furcsának és idegennek találta, és ezen a minisorozat első három epizódja sem sokat változtatott, de a január 29-én debütált 4. részben nagyon sok minden értelmet nyert, és már kezdjük érteni, hova akar kifutni a széria.

FIGYELEM! A továbbiakban spoileresen beszélünk a WandaVision 4. epizódjának egy bizonyos jelenetéről. A cikk tovább olvasását csak saját felelősségre javasoljuk!

Mivel a sorozatról majd egy komplex kritikát tervezünk, így most nem megyünk bele az epizód mélyebb elemzésébe, csak és kizárólag abba a részébe, ami megrémítette és kiakasztotta a rajongókat.

Ugyanis ebben a részben egy rövid pillanat erejéig feltűnt a halott Vízió, elfakult testszínnel és hatalmas lyukkal a homlokán. Ugyebár a karakter a Bosszúállók: Végtelen háború-ban halt meg, mikor Thanos kitépte az Elme Követ a fejéből.

Az már egyértelmű, hogy a WandaVision-ban látható sitcomos világot Skarlát Boszorkány hozta létre, hogy ott éljenek együtt tovább boldogan szerelmével, Vízióval és két gyermekükkel. Ez a bizonyos jelenet viszont nagyon meglepte a nézőket, aminek hangot is adtak a közösségi oldalakon.

„Az a halott Víziós jelenet, úristen, nagyon megijesztett. Szerintem még évekig üldözni fog engem az emléke”

„Szóval Wanda Vízió holttestével tölti az időt egy maga teremtett alternatív univerzumban? Megszakad érte a szívem”

„Most Wanda tényleg Vízió holttestével játszik? Úristen, azt hittem, hogy az egész csak egy illúzió vagy valami hasonló. Drága Wanda, ez nagyon ijesztő”

Borítókép: Wallpaper Abbys