promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kiderült, hogy mikor jön a Hangya folytatása, amiben nem akárki tér vissza
Borítókép:  A Hangya és a Darázs/ via dnaindia.com
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Kevesebbet kell várnunk a Paul Rudd főszereplésével érkező Hangya harmadik részére, mint gondoltuk, és ezt egy két Oscar-díjjal jutalmazott színészlegenda árulta el.

2015-ben mutatták be a Peyton Reed által rendezett A Hangya című Marvel-filmet Paul Rudd főszereplésével, és érdekes módon nem egy szokványos szuperhősös akciófilmet kaptunk, hanem inkább egy vígjátékot, amiben persze volt bunyó és izgalom is. Három évvel később érkezett A Hangya és a Darázs című folytatás, amiben Evangeline Lilly végre komolyabb szerepet kapott, és ugyan már bejelentették a harmadik részt, de azt még nem árulták el, hogy mikor láthatjuk majd – egészen eddig.

A Hangya és a Darázs 3 úgy néz ki, hogy 2022-ben érkezik, és ezt nem más tudatta a közönséggel, mint a széria Hank Pymje, a legendás Michael Douglas, aki egyben azt is bejelentette, hogy ő maga is visszatér, szóval nem kell aggódniuk a rajongóknak – már csak a kecskeszakáll hiányzik, és indulhat is a móka.

Pontosabb dátumot sajnos egyelőre még nem tudni a Quantumania alcímmel rendelkező alkotás bemutatójával kapcsolatban, de az biztos, hogy továbbra is Peyton Reed ül a rendezői székben, és Michael Douglas mellett Paul Rudd, Evangeline Lilly és Michelle Pfeiffer is újra feltűnnek. Hozzájuk csatlakozik A Hangya lányaként Kathryn Newton (Freaky), illetve Jonathan Majors (Lovecraft Country) is, aki a rettegett Kang, a hódító szerepét kapta, és a Marvel univerzum egyik legkeményebb ellenségének számít – és könnyen lehet, hogy az ő jelenléte vezeti fel a Fantasztikus négyes megjelenését az MCU-ban, szóval van miért izgulnunk.

Itt látható Michael Douglas bejelentése:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás