promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Matt Damon is szerepelni fog a Thor folytatásában
Borítókép:  Matt Damon és Chris Hemsworth / Alberto E. Rodriguez / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Chris Hemsworth újabb játszótársat kapott, hiszen állítólag Matt Damon is csatlakozott a Thor negyedik részéhez, ami könnyen lehet, hogy a Marvel legjobb filmje lesz.

Kifejezetten érdekes utat járt be a Bosszúállók egyik alap tagja, Thor, hiszen az elején egy naiv hős volt, majd unalmas, bús szerelmessé vált, aztán a Taika Waititi által rendezett harmadik részben megismerhettük a humoros, szórakoztató oldalát, és mindenki beleszeretett, bár ez Chris Hemsworth ellenállhatatlan játékának is köszönhető. Nem volt kérdés, hogy a folytatásra is a legutóbb jól bevált gárdát rántja össze a Marvel, ráadásul olyasvalaki is visszatér, akire nem számítottunk.

A Thor: Ragnarökben mindenkit megleptek a készítők azzal, hogy Matt Damon alakította egy aprócska, de annál mókásabb jelenet erejéig azt az olcsó színészt, aki Lokit testesítette meg egy színpadi műben. Úgy látszik, hogy nagyon elégedett volt vele a stúdió, ugyanis a jelek szerint a negyedik részben is láthatjuk őt, bár az nem derült ki, hogy ismét egy gyors poénról van szó, vagy komolyabb szerepet szánnak neki.

A Bourne-széria Oscar-díjas sztárja már el is utazott Ausztráliába, hogy munkába álljon, és humorával erősítse a Thor: Love and Thunder sikerét. Taika Waititi 2022. május 6-án érkező alkotásában Chris Hemsworth és Matt Damon mellett még olyan színészek tűnnek fel, mint például Chris Pratt, Tessa Thompson, Natalie Portman vagy éppenséggel A sötét lovag-trilógia Batmanje, Christian Bale, szóval bőven van miért várnunk a filmet, ami valószínűleg ismét tele lesz meglepetésekkel.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás