promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tobey Maguire állítólag egy igazi s*ggfej a legújabb Pókember forgatásán
Borítókép:  Pókember szerepében Tobey Maguire / Columbia Pictures / Marvel Enter / Collection ChristopheL via AFP
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Egyre biztosabb, hogy Tobey Maguire is szerepelni fog a Tom Hollandos Pókember harmadik részében, bár a Marvel állítólag már most bánja a közös munkát.

Tom Holland először a 2016-os Amerika Kapitány: Polgárháborúban mutatkozott be Pókemberként, és rögtön a közönség új kedvence lett, pedig sokan még mindig a régebbi filmekben szereplő Tobey Maguire-t látják maguk előtt, mikor Peter Parkerre gondolnak. A fiatal színész jelenleg is ezerrel forgatja a harmadik különálló Pókember-filmjét, amiben állítólag a rajongók legnagyobb örömére Tobey Maguire is visszatér – bár a stúdió lehet, hogy már nincs annyira felvillanyozva a dologtól, mint mi.

Egy eddig sokszor megbízhatónak bizonyuló forrás szerint Tobey Maguire valóban szerepelni fog a Pókember folytatásában, de állítólag igazi dívaként viselkedik a forgatáson, ami nagyon feldühíti a Marvelt, hiszen nem ezt várták a világsztártól – főleg annak tudatában, hogy már rég nem olyan híres és foglalkoztatott, mint 2007-ben, mikor utoljára szerepelt igazán nagyszabású, sikeres filmben.

Tobey Maguire manapság tényleg nem igazán aktív, és ez azért is lehet, mert sokak szerint valóban problémás alak, és rossz vele együtt dolgozni. A 2004-es Pókember 2-nél is állítólag akkora s*ggfej volt, hogy sérülést színlelt, csak hogy több pénzt adjanak neki, de ott visszanyalt a fagyi, ugyanis a stúdió ennek hatására le akarta őt cserélni Jake Gyllenhaalra, és csak Tobey Maguire embereinek közbeavatkozása, illetve a színész bocsánatkérése után fogadták őt vissza – de a mostani hír alapján úgy látszik, hogy nem tanult a hibájából.

Mivel addig semmi sem biztos, amíg hivatalosan be nem jelentik, így egyelőre nem szabad beleélnünk magunkat Tobey Maguire visszatérésébe a Tom Hollandos Pókember-széria harmadik részében, de az biztos, hogy legkésőbb 2021. december 17-én minden kiderül, ugyanis jelen állás szerint akkor érkezik a mozikba a várva várt alkotás, ami biztos, hogy tele lesz meglepetéssel.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás