promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kenneth Branagh lesz az Egyesült Királyság miniszterelnöke
Borítókép:  Variety
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Sky TV egy ötrészes minisorozatot készít a brit kormány első koronavírus elleni intézkedéseiről, és a járvány kezdeti szakaszáról.

A Variety számolt be róla, hogy Az angyali szemek-et és A gyilkos bennem él-t is jegyző Michael Winterbottom egy ötrészes minisorozatot készít a Sky TV-nek a brit kormány első koronavírus elleni intézkedéseiről, és a járvány kitörésének kezdeti időszakáról.

A szériában természetesen komoly szerepet kap Boris Johnson, az Egyesült Királyság miniszterelnöke is, akit az egyik legkiválóbb brit színész, Kenneth Branagh fog alakítani.

„A covid-19 első hullámára örökké emlékezni fogunk. Amikor az egész ország összefogott, hogy egy láthatatlan ellenséggel harcoljanak. Amikor az emberek minden eddiginél jobban a tudatában voltak a közösség fontosságának. Sorozatunk számtalan igaz történetet sző össze – Boris Johnsontól kezdve a frontvonalban dolgozókig országszerte –, bemutatva a tudósok, az orvosok, a szociális gondozók, és a politikai döntéshozók erőfeszítéseit, hogy megvédjenek minket a vírustól”

– nyilatkozott a rendező projektről.

A minisorozat 2022 őszén debütál majd a Sky-on.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás