promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Rékasi Károly a Barátok közt befejezéséről: „Jó néhány munkatársam bajba került”
Borítókép:  Bartha Zsolt szerepében Rékasi Károly / via rtl.hu
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Idén véget ér a Barátok közt, a Bartha Zsoltot alakító Rékasi Károly pedig most elárulta, hogyan érintette őt a szomorú hír.

Nagyon elkeseredett a közönség, mikor pár hete bejelentették, hogy 23 év után véget ér a Barátok közt. Az alkotók már készülnek a nagy lezárásra, így szép lassan elvarrják a szálakat, de előtte még új színészek is csatlakoznak az utolsó epizódokhoz. A sorozat több sztárja is reagált már a legendás széria befejezésének hírére, most pedig a Bartha Zsolt szerepében tündöklő Rékasi Károly árult el egy-két dolgot, például azt, hogy meddig dolgoznak még.

„Úgy hallom, március-áprilisban befejezzük, de ez attól is függ, kiesik-e még fontos szereplőtárs a koronavírus miatt – mindannyian folyamatosan járunk tesztre. Azzal szoktam viccelődni, hogy amíg a kártyám nyitja a sorompót, addig jövök dolgozni”

– mesélte a 24-nek Rékasi Károly.

A színész arról is beszélt, hogyan érintette őt a rettenetes hír, illetve milyen hangulatban telik azóta a forgatás, hiszen nem csupán a rajongókat, de a készítőket, szereplőket is elszomorította, mikor kiderült, hogy hosszú évek után búcsúzik a nézőktől a magyar televíziózás talán legikonikusabb alkotása, a Barátok közt:

„Valószínűleg az utolsók közé tartozom, akik ezt megtudták. Nem szoktam nyomozni, a munkára koncentrálok: hány napot forgatok a következő héten, hány jelenetem van, mikor tudok szöveget tanulni? De volt közülünk, akit sokkolt a befejezés híre, azokat, akik nem állnak több lábon. Jó néhány munkatársam bajba került. A sorozatnál viszont fel sem merül, hogy könnyelműek legyünk a hátralévő hónapokban, tudva, hogy úgyis vége lesz. Inkább olyan a hangulat, mintha valaminek az elindításán dolgoznánk. Csináljuk meg nagyon frankón! Élvezettel megyek be dolgozni. A kulcs az önbecsülés: ne tojjak bele abba a fészekbe, amelyben eddig, köszönöm szépen, jól éreztem magam.”

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás