promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Barátok közt sztárjai a sorozat megszűnéséről beszéltek
Borítókép:  RTL Klub
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Véget ér a Barátok Közt. A kultikus magyar sorozat 22 év után fejeződik be. A Berényi Júliát játszó Mérai Katalin örül annak, hogy van még fél évük, míg a Vili bácsit alakító Várkonyi András úgy látja, sok új produkció készül, és mivel a lányaink szépek, a fiúk jóképűek, lesznek lehetőségeik.

Ahogy azt megírtuk, az RTL Klub úgy döntött, 22 év után elvágja kultikus sorozatának fonalát: véget ér a Barátok közt. Mint azt Kolosi Péter a csatorna vezérigazgató-helyettese és programigazgatója elárulta, egyszerűen a sorozat nézettsége már nem éri el a kívánatos szintet, még azt a minimumot sem, hogy főműsoridőben lehessen adni. Rengeteg kísérletet tettünk arra, hogy erre a szintre ne tudjon eljutni a sorozat, de ez sajnos nem sikerült" – mondta Kolosi.

A Barátok közt a jelenlegi információk szerint tehát 2021 nyarán ér véget. De mit gondolnak a sorozat színészei a befejezésről? Hogyan tovább? Erről kérdezett többeket a Blikk.

„A feszültségből, a március óta megélt helyzetből érezni lehetett, hogy efelé haladunk... Mégis azt gondolom, sok új produkció készül, és mivel a lányaink szépek, a fiúk jóképűek, lesznek lehetőségeik – mondta Várkonyi András, aki Vili bácsit alakítja.

Míg a Berényi Júliát játszó Mérai Katalin örül annak, hogy van még fél évük, hogy nem kell egyik napról a másikra új állást keresniük.

„Történhetett volna ez úgy is, hogy azt mondják, holnap már nem kell jönni. Kapunk fél év ajándékot. Nyilván ez egy új helyzet, de minden vég valaminek a kezdete is” – fogalmazott Mérai.

Tihanyi-Tóth Csaba a Barátok közt rekordere, minden részben szerepet kapott, a sorozat mellett pedig nejével járja az országot, operett- és táncdalokat adnak elő.

„Én szerepeltem a legtöbbet megszakítás nélkül, Novák Laci mindig jelen volt. Soha nem voltam szabadságon, még szülésin sem, és a történet szerint sem utaztam el soha" – mondta.

A Barátok köztöt megálmodó producer, Kalamár Tamás szerint a Barátok köztbebizonyította, hogy Magyarországon is lehet sikeres sorozatokat gyártani.

„Az azonban tény, hogy a távozásom óta számos olyan tartalmi, stratégiai és személyi döntés született a sorozatban, amelyek elindították azon az úton, aminek ez lett a vége és amiért fáj a szívem" – tette hozzá.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás