promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A mi kis falunk sztárja csatlakozik a Barátok közthöz
Borítókép:  RTL Klub
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Új szereplő érkezik a Barátok köztbe, akit az RTL Klub népszerű sorozatában, A mi kis falunkban is láthattunk már.

A napokban két fontos szereplő is távozott a Barátok köztből. A Berényi Balázst alakító Aradi Balázs, és az Illés Vandát megformáló Kardos Eszter végleg búcsút intettek a Mátyás király térnek.

A SorozatWiki számolt be róla, hogy a január 18-i epizódban egy új szereplő tűnik fel a sorozatban, aki teljesen felforgatja Dorkát életét. Lecső Péter fogja játszani a lány édesapját, Szekeres Györgyöt, aki nagyon régen találkozott és beszélt utoljára Dorkával. A színész ismerős lehet A mi kis falunk rajongóinak, hiszen ő alakította a paintball tulajdonost a sorozat 4. évadában. Lecső Pétert nagyon meglepte, mikor behívták castingra.

„Először egy videós anyagot kellett beküldenem, melynek elkészítésében a nagylányom segített, majd próbajátékra mentem, aztán gyorsan kiderült, hogy én leszek Gyuri, Dorka apukája. Az első forgatási napon nagyon nehéz volt átállni arra, hogy a színpadi intenzitást, a nagy gesztusokat, a hangos beszédet kicsit visszavegyem; erősen kellett koncentrálni. A második naptól azonban ráéreztem az ízére, élvezetes volt Litauszky Lillával játszani, de a csapat minden tagja roppant közvetlenül fogadott, olyan volt, mintha mindig közéjük tartoztam volna”

- mesélte a színész, aki szerint sok hasonlóság van közte és az asztalosként tevékenykedő Gyuri között, többek között az, hogy ő maga is szeret fával dolgozni.

„Nagyon kedvelem a kétkezi munkát, mert csodálatosnak tartom, ha az ember valamilyen anyagot megmunkál és abból egy használati tárgy vagy művészi alkotás lesz. Általában az anyagba szeretek bele, majd átgondolom, mit lehet belőle alkotni, és elkészítem. Imádom az étkészleteket, a villákat, melyeket ékszerré alakítok. Másik kedvencem pedig a fa. Otthon én készítettem például az ágyunkat, illetve egy sakkasztalt két kiülővel. Talán erre vagyok a legbüszkébb. Már megvan vagy 12 éve, nyáron sokat játszunk rajta, de eddig csupán egyszer tudtak megverni”

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás