promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Barátok közt: ma este búcsúzik egy szereplő, hamarosan pedig egy ismert színész csatlakozik a stábhoz
Borítókép:  Barátok közt / via ign.hu
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Rengeteg változás történik a Barátok közt végéhez közeledve, hiszen ma este utoljára láthatjuk az egyik kedvelt szereplőt, de az is kiderült, hogy hamarosan új taggal bővül a sorozat.

A közönség 1998 óta láthatja az RTL Klub műsorán a Barátok közt című sorozatot, ami a rajongók legnagyobb bánatára elvileg még idén véget ér. A sorozatnak köszönhetően nagyon sok tehetséges színészt, és izgalmas karaktert ismerhettünk meg az évtizedek alatt, a készítőknek pedig rengeteg szálat kell lezárniuk az utolsó epizódig. Most úgy néz ki, hogy az egyik ilyen búcsút az élet adja, ugyanis az Illés Vandát alakító Kardos Esztert ma este láthatjuk utoljára a szériában, ugyanis hamarosan megszületik a második gyermeke.

„Az egyik szemem sír, a másik nevet, mert csodálatos dolog, hogy megszületik a második kisbabánk, de nehéz a sorozatot elengedni, mégiscsak itt nőttem fel, a második családom voltak, de azt gondolom, minden vég valami újnak a kezdete. Nagyjából lehet sejteni, hogy fog Vanda ma este távoznia a sorozatból. Annak nagyon örülök, hogy ez egy pozitív, szép befejezés lesz”

mesélte Kardos Eszter, aki kisebb-nagyobb megszakításokkal 2007 óta szerepelt a Barátok köztben.


Kép: Illés Vanda szerepében Kardos Eszter / RTL

Ez valószínűleg eléggé elszomorítja a nézőket, viszont szerencsére jó hír is érkezett, ugyanis hamarosan Will Smith magyar hangja, Kálid Artúr fog csatlakozni a sorozathoz. Egy Menyhért atya nevű papot alakít, aki Bartha Krisztián karakterének temetésén jelenik meg először.

„Úgy tíz éve már majdnem Barátok közt-szereplő lettem, ám a színházi elfoglaltságaim sajnos mégsem tették lehetővé. Pedig nagyon szeretek forgatni, de a pályám úgy alakult, hogy erre viszonylag kevés lehetőségem volt. Már csak emiatt is örömmel fogadtam a felkérést. Most könnyen tudtunk egyeztetni, és külön boldogság számomra, hogy a feleségemmel, Murányi Tündével is együtt szerepelhetek, mert nem sokszor volt erre lehetőségünk. Nehéz jelenettel kezdtem; épp a temetésen tűnök fel először, ami nagy koncentrációt igényelt a szövegtanulás során is, hiszen a bibliai mondatok és a patetikus hangnem nincs jelen a mindennapjainkban. [...] A szerepemet nagyon megkedveltem, bár első hallásra merésznek tűnt, hogy épp én alakítok katolikus papot, de utánanéztem, és kiderült: Magyarországon két színes bőrű atya is tevékenykedik. Már el is játszottam a gondolattal, hogy egy lazább, farmeres pappá is fejlődhetne a karakterem, aki közvetlen az emberekkel, irányt mutat, esetleg olykor néhány mondattal dorgál. Persze ki tudja, hogy mit hoz a sors és a forgatókönyvírók… Most az biztos, hogy a temetés kapcsán félreérthető helyzetbe kerül a pap és Tünde, aki titkol valamit. Ennek kibogozása sok izgalmat hoz

árulta el a népszerű színész.


Kép: Menyhért atya szerepében Kálid Artúr / RTL (via nlc.hu)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás