Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Dua Lipa átlátszó ruhája szinte semmit sem bíz a fantáziára – fotók

Dua Lipa átlátszó ruhája szinte semmit sem bíz a fantáziára – fotók

Zene, Film & Kultúra

Dua Lipa átlátszó ruhája szinte semmit sem bíz a fantáziára – fotók

Zene, Film & Kultúra

Baranyecz János - 2021.01.17. 15:15

Brutálszexi címlapfotózáson járt a népszerű énekesnő, Dua Lipa, ugyanis egy hálós, egészen átlátszó ruhán kívül semmi se volt rajta.

2020-ban úgy volt, hogy Dua Lipa ismét eljön a Sziget Fesztiválra, ahol 2018-ban már adott egy emlékezetes koncertet, ami miatt örökre a szívébe zárta Magyarországot. Sajnos a járvány miatt tavaly nem jött össze a várva várt fellépés, de az énekesnő nem tétlenkedett, hiszen ő lett az első női előadó, akinek négy dala is átlépte az 1 milliárdos lejátszást a Spotify platformján, ráadásul hatalmas slágereket tett le az asztalra.

Dua Lipa tovább tetézi a sikereket, ugyanis ő szerepel a legendás Rolling Stone magazin februári számának címlapján, ráadásul nem éppen visszafogott öltözékben, hiszen egy átlátszó, hálós ruhában pózol, ami nem sokat hagy a fanzáziára, cserébe annál csábítóbb.

Az újságban szereplő képeket a híres fotós, David LaChapelle készítette, és úgy látszik, hogy nagyon büszke a munkájára, hiszen többet is posztolt róla. Ez mondjuk nem is annyira meglepő, mivel tényleg elég figyelemfelkeltő lett a végeredmény, Dua Lipa pedig csak úgy sugárzik, szóval valószínűleg megint rendesen megdobogtatja majd a rajongók szívét.

Itt lehet megnézni a fent említett képeket Dua Lipáról:

Borítókép: Dua Lipa / via nme.com