promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Jennifer Lopez anyaszült meztelenül, angyalszárnyakkal szerepel az új klipjében
Borítókép:  Jennifer Lopez / youtube.com/Jennifer Lopez (screenshot)
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Elég bevállalós videót készített Jennifer Lopez az „In The Morning” című új dalához, ugyanis teljesen meztelenül látható benne.

Sokak szerint Jennifer Lopez a világ egyik legszebb embere, és ebben annak is szerepe lehet, hogy az utóbbi körülbelül három évtized alatt szinte egyáltalán nem mutatja az öregedés jeleit, ami egyszerre lenyűgöző és félelmetes. Egyre sikeresebb színészi karrierje mellett az éneklést sem hanyagolja el, ráadásul az új dala már most sikerre van ítélve – és nem csak a fülbemászó harmóniák miatt.

Jennifer Lopez „In The Morning” című zenéjének az az üzenete, hogy ne csak este valljon neki szerelmet a párja, mikor kívánja őt, hanem reggel is, hogy tudja, tényleg komolyan gondolja. A híresség ezt a rajongók legnagyobb örömére a klipben anyaszült meztelenül közli a világgal, miközben csupán egy angyalszárny díszíti testét.

Igazán fülledt, és erotikus lett J-Lo videója, hiszen rá nem annyira jellemző a pucérkodás, mint egyes pályatársaira, de a közönség reakciója alapján elég sokan örülnek a merész döntésének. Természetesen mindenkit lenyűgözött Jennifer Lopez megjelenése, emiatt elég nehéz lesz az első pár alkalommal a zenére figyelni, de végül rájövünk, hogy maga a dal sem rossz.

Itt lehet megtekinteni Jennifer Lopez legújabb klipjét, csak saját felelősségre:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás