promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ryan Reynolds, Gal Gadot, Dwayne Johnson – elképesztő sztárparádét hoznak a Netflix idei filmjei
Borítókép:  Ryan Reynolds, Gal Gadot és Dwayne Johnson / via digitalspy.com
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Netflix 2021-es filmkínálatának előzetesétől mindenkinek le fog esni az álla, ugyanis többek között Leonardo DiCaprio, Jennifer Lawrence, Dwayne Johnson, Gal Gadot és Ryan Reynolds is szerepelnek pár várva várt alkotásban.

Leginkább a saját gyártású produkcióiról ismert a Netflix, de az utóbbi években még a szokásosnál is jobban beleálltak a különböző exkluzív alkotások gyártásába, aminek meg is lett az eredménye, hiszen rengeteg remek filmmel és sorozattal gazdagodtunk tavaly. Most úgy tűnik, hogy 2021-ben sincs megállás, sőt, egyenesen elképesztő lesz a népszerű streaming platform kínálata – legalábbis filmek terén biztosan.

A Netflix azt tervezi idén, hogy 71 saját gyártású filmmel lepi meg a nézőket, ráadásul a legnagyobb világsztárok főszereplésével.

Már egy rövid előzetest is mutattak, amiben 27 alkotásból kapunk izgalmas ízelítőt, így többek között a Leonardo DiCaprio és Jennifer Lawrence főszereplésével készült Don't Look Up című, Oscar-esélyes politikai szatíra, illetve Dwayne Johnson, Gal Gadot és Ryan Reynolds közös akciófilmje, a Red Notice is bemutatkozott pár jelenet erejéig.

Ezeken kívül Zack Snyder (300, Holtak hajnala) Dave Bautistával közösen készített zombis akció-horrorja, A halottak hadserege is látható volt egy kicsit, de feltűnt még Halle Berry, Melissa McCarthy, Amy Adams, Chris Hemsworth, Jason Momoa, Jennifer Garner és Zendaya is a videóban, akik mind elég izgalmas művekkel készülnek nekünk, szóval idén bőven is lesz mit néznünk.

Itt lehet megtekinteni a fent említett előzetest:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás