promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Taika Waititi kijelentette, hogy tönkre fogja tenni a saját Star Wars-filmjét
Borítókép:  Screen Rant
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Jojo nyuszi rendezője már most haragszik magára azért, amit tenni fog a Star Warsszal, de a Lucasfilm elnöke megnyugtatott mindenkit.

Nemrég a Disney befektetői napján jelentették be, hogy rengeteg Marvel-, Disney-, Pixar-, és Star Wars-tartalom fog érkezni a következő években a Disney+ nevű streamingszolgáltatóra.

Az is kiderült, hogy 2023. december 25-én debütál a mozikban a következő Csillagok háborúja-film, amit a Wonder Woman rendezője, Patty Jenkins fog dirigálni. Magáról a Rogue Squadron (Zsivány Osztag) történetéről egyelőre semmit sem lehet tudni, és az is kérdéses, hogy mennyiben fog kapcsolódni az azonos című képregényekhez és videojátékhoz.

Jenkins alkotása mellett a Jojo nyuszi és a Thor: Ragnarök rendezője, Taika Waititi is egy saját Star Wars-filmen dolgozik. Erről a projektről a Lucasfilm elnöke, Kathleen Kennedy azt nyilatkozta, hogy egy

„friss, váratlan és egyedi alkotás lesz”.

Ismerve a rendező eddigi munkáit, bátran hihetünk Kennedy-nek, és már most biztosra vehetjük, hogy Waititi filmje megosztóbb lesz, mint Rian Johnson Az utolsó Jedik-je. Ezzel a rendező is tisztában van, és a tőle megszokott módon reagált erre az Instagramon.

„Micsoda?? Mint a Star Wars nagy rajongója, már most dühös vagyok magamra azért, mert tönkre fogom tenni az egészet”

Waititi Star Wars-filmjének premierdátuma egyelőre nem ismert, minden bizonnyal később fogjuk látni, mint a Thor: Szerelem és Mennydörgést, amit ugyancsak ő rendez.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás