Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Gal Gadot egy új Kleopátra-filmen dolgozik a Wonder Woman rendezőjével

Gal Gadot egy új Kleopátra-filmen dolgozik a Wonder Woman rendezőjével

Zene, Film & Kultúra

Gal Gadot egy új Kleopátra-filmen dolgozik a Wonder Woman rendezőjével

Zene, Film & Kultúra

Helmeczi Benjamin 18:18

Nemcsak a nagy filmstúdiók, de a Netflix és az Apple is versenyben volt az új Kleopátra-filmért, aminek főszerepét a Wonder Woman sztárja, Gal Gadot fogja alakítani.

Patty Jenkins és Gal Gadot közelgő szuperhősfilmjét, a Wonder Woman 1984-et már többször is elhalasztották a koromavírus-járvány miatt, és bár jó mutat a premiernaptárban, hogy a DC Csodanője egyfajta karácsonyi ajándékként, december 24-én fog megérkezni a hazai mozikba – semmiképp se vegyük készpénznek ezt a bemutatót.

Mint kiderült, Jenkins és Gadot közös munkája nem ér véget a Wonder Womannel; máris belevágtak egy új Kleopátra-film előkészítésébe, amiért komoly licitháború zajlott a filmstúdiók között. Végül a Paramount az Universal, a Warner Bros., az Apple, és  Netflix orra elől vitte el az ígéretes projektet.

Az új Kleopátrában Gal Gadot nemcsak a címszereplőt fogja alakítani, de producerként is részt vesz a projektben. A forgatókönyvért pedig az a Laeta Kalogridis felel majd, akinek a Nagy Sándor, a hódító, a Viharsziget, és az Alita: A harc angyala szkripjét is köszönhetjük.

Egyiptom királynőjét mind ez idáig olyan nagyszerű színésznők testesítették meg, mint például Claudette Colbert (1934), Linda Cristal (1959), Elizabeth Taylor (1963), és Monica Bellucci (2002).

A Patty Jenkins-Gal Gadot-féle életrajzi filmen kívül a Sony-nál is készülőben van egy Kleopátra, melynek alapjául Stacy Schiff regénye szolgál majd. Ennek a főszerepére a korábbi hírek szerint Angelina Jolie-t és Lady Gagát szemelték ki, míg a rendezői székbe James Cameront, Denis Villeneuve-t, és David Finchert akarja a stúdió.

Borítókép: ANGELA WEISS / AFP