promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Forradalmi döntés született a Wonder Woman 1984-gyel kapcsolatban
Borítókép:  Variety
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Warner Bros. megpecsételte a Wonder Woman 1984 sorsát, és még idén karácsonykor moziba küldi, de ugyanazon a napon az HBO Max-on is debütál. Mivel a mozik zárva vannak, és az HBO Max jelenleg még nem elérhető Magyarországon, feltevődik a kérdés, hogy a hazai rajongók hogyan fogják látni az új DC-filmet.

A Warner Bros. alaposan végiggondolta, hogy mihez kezdjenek az idei év egyik legnagyobb durranásaként kezelt Wonder Woman 1984-et, aminek bemutatóját már számtalanszor el kellett halasztani. Eredetileg 2019 végén lett volna a premier, amit aztán 2020. június 5-re toltak át. A pandémia miatt később augusztus 14-ére ütemezték át, de változatlan okok miatt október elejére helyezték a filmet. Végül ez sem valósult meg, a stúdió ekkor állt elő a december 25-i, karácsonyi premierdátummal, de a világjárvány tombolása miatt ez a dátum sem tűnt biztosnak.

A napokban arról lehetett hallani, hogy a Warner-nál azon gondolkoznak, hogy még idén bemutassák a filmet, és egyszerre küldjék a mozikba és az HBO Max-re, vagy ismét hónapokkal halasszák el, és 2021 nyarára ütemezzék, és csak a nagyvásznon debütál.

A találgatásoknak hivatalosan is vége, ugyanis a stúdió nemrég bejelentette, hogy a Wonder Woman 1984 2020. december 25-én kerül bemutatásra az amerikai mozikban és az HBO Max-on. Amerikán kívül, különös tekintettel azokban az országokban, ahol még nem érhető el a streamingszolgáltató, így Magyarországon is, december 16-ára tették a premiert.

Feltrevődik a kérdés, hogy ha a legutóbbi járványügyi szigorításokat, amelyek jelen állás szerint december 11-ig vannak érvényben, a kormány meghosszabbítja, és a mozik még tovább maradnának zárva, akkor a hazai rajongók hogyan fogják látni az új DC-filmet. Kérdésünkkel megkerestük a film magyar forgalmazóját, az InterCom-ot, akik az alábbi választ küldték:

„Magyarországon is úgy tervezzük, hogy ahogy kinyitnak a mozik, érkezik majd a Wonder Woman 1984, remélhetőleg már karácsonykor”.

A forgalmazó továbbá azt írta, hogy a helyi bemutató részleteiről jelenleg is tárgyalnak a Warner Bros-szal, és a hivatalos döntésről hamarosan egy közleményben fognak tájékoztatást adni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás