promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Thor 4. része lesz egyben a Bosszúállók 5?

A Thor 4. része lesz egyben a Bosszúállók 5?

Zene, Film & Kultúra

Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A The Hollywood Reporter egyik bennfentes forrása szerint a Thor: Love and Thunder nemcsak egy újabb önálló Marvel-film lesz, hanem egyben a Bosszúállók 5. része is.

A napokban az amerikai portál közzétett egy exkluzív riportot, amiben egy bennfentes a Marvel Moziverzum 4. fázisának filmjeiről beszélt. Többek között elárulta, hogy a mexikói származású Tenoch Huerta csatlakozott a Fekete Párduc 2. színészgárdájához, aki a hírek szerint a film negatív karakterét fogja alakítani.

Emellett szóba került a Taika Waititi által rendezett Thor: Szerelem és Mennydörgés című film is, amiről mind ez idáig azt lehetett hallani, hogy egy szerelmes szuperhősmozi lesz. Nos, a bennfentes szerint ennél jóval többről van szó, ahogy ő jellemezte, olyan „Bosszúállók 5. beütésű” lesz.

Valószínűleg nem egy Végtelen háború, vagy egy Végjtátékhoz hasonló, nagyszabású gigaprodukcióra gondolt, sokkal inkább egy olyan, több szuperhőst felvonultató alkotásra, mint az Amerika kapitány: Polgárháború, amit néhányan csak Bosszúállók 2.5-ként emlegetnek.

Az már korábban kiderült, hogy az Űrlordot alakító Chris Pratt szerepet kap a Thor 4. részében, és egyes pletykák szerint a Galaxis Őrzői többi tagja is feltűnhet majd benne, de hogy rajtuk kívül még más Marvel-karakterre is számíthatunk-e a Szerelem és Mennydörgésben, arról egyelőre nincs információ.

A Thor 4. részét 2021 januárjában kezdik el forgatni Ausztráliában, és várhatóan 2022. február 11-én debütál a mozikban.

Borítókép:  Marvel Magyarország

Hasonló tartalmak

Galéria - Van képünk hozzá

Színes

Tech & Tudomány

Helyi Hírek

Időjárás