promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Megható lett a Coca-Cola karácsonyi reklámja, amit Taika Waititi rendezett
Borítókép:  WallpaperAccess
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A napokban megérkeztek az első karácsonyi reklámfilmek, többek között a Disney-től és a Coca-Colától, és mindketten egy szívbemarkoló, megható történettel ríkatnak meg minket.

Nemrég adtunk hírt a Disney új karácsonyi kisfilmjéről, aminek középpontjában egy nagymama, az unokája, és egy Mickey egér plüssfigura áll. Amellett, hogy a cégbirodalom célja az volt, hogy a mindössze 3 perces rövidfilmmel megkönnyeztesse az embereket, és emlékeztesse őket arra, miről is szól a karácsony, felhívta a figyelmet arra, hogy idén a beteg, rászoruló gyermekeknek nyújtanak támogatást a filmben látható Mickey figura megvásárlásából befolyt összeg egy bizonyos részével.

Nem is olyan rég került fel a Coca-Cola YouTube csatornáira az ő reklámfilmjük is, amiben egy kislány megkéri az otthonuktól távol dolgozó édesapját, hogy adja fel a postán a Mikulásnak címzett levelét. Az apa erről megfeledkezik, és elhatározza, hogy maga viszi el az Északi-sarkra. Mikor azt gondolja, kudarcot vallott, megjelenik az ikonikus, ünnepi díszbe öltöztetett kamion, amit nem más vezet, mint a Mikulás. Miután hazafuvarozza a férfit, az apa elolvassa a kislánya levelét, amiben azt kérte a Télapótól, hogy az apja érjen haza karácsonyra.

„Idén karácsonykor adj valamit, amit csak Te adhatsz”

- áll a Coca-Cola reklámjának végén.

A megható kisfimet az Oscar-díjas Taika Waititi rendezte, aki korábban olyan filmeket dirigált, mint a Thor: Ragnarök, a Jojo nyuszi, valamint a Vademberek hajszája. A rendező jelenleg az új Öngyilkos osztagon dolgozik, majd rögtön utána beleveti magát a Thor 4. részébe, és az egyelőre ismeretlen történetű Star Wars-filmbe.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás