promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Disney új karácsonyi videója olyan szívbemarkoló lett, hogy biztos megkönnyezed
Borítókép:  Disney
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Disney idén is gyűjtést szervez, ezúttal a rászoruló gyermekek részére, amihez ezúttal is készítettek egy szívhezszóló, könnyfakasztó karácsonyi reklámvideót.

Bár karácsony még egy kicsit odébb van, sokan szeretnek már ennyivel előtte ráhangolódni az ünnepre. Halloween után már előkerülnek az örökzöld karácsonyi slágerek, a dekorációk, és természetesen a hamisítatlan karácsonyi filmek. Nos, aki egyelőre még tanácstalan, hogy mivel kezdje a sort, azoknak mindenképpen javaslom a Disney új karácsonyi videóját, ami mindössze 3 perces, de az egész adventi és karácsonyi időszakodat végig fogja kísérni.

A kisfilmben Lola 1940-ben egy Mickey egér plüssfigurát kap az édesapjától. Sok-sok évvel később, a már megöregedett Lola az unokájának ajándékozza ezt a játékot, és minden évben együtt készítik el a karácsonyi dekorációkat. Azonban ahogy az unoka felnő, egyre inkább kiveszik belőle a karácsony szelleme, és többé már nem kér az ünnepi, családi hagyományokból. Hogy mi lesz a történet vége, azt nem szeretném elárulni, de biztosíthatok mindenkit arról, hogy szem nem marad majd szárazon.

Természetesen a kisfilmnek nemcsak megható üzenete, de komoly célja is van. A Disney ugyanis ezzel a videóval reklámozza azt a Mickey egér plüssfigurát, ami hamarosan megvásárolható lesz a cégbirodalom webshopján. A figurákból befolyt bevétellel pedig a Make-a-Wish amerikai jótékonysági szervezetet kívánják támogatni, ami beteg, rászoruló gyermekeknek segít.

„A mi családunktól a tiéteknek”

– áll a Disney karácsonyi videójában. A szívhezszóló filmet alább nézhetitek meg.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás