promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Amerikába jöttem 2: Eddie Murphy visszatért, megérkeztek az első képek
Borítókép:  Eddie Murphy az Amerikába jöttem 2-ben / via twitter.com/PrimeVideo
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Több mint 32 év után jön az Amerikába jöttem folytatása, Eddie Murphy pedig szinte egy fikarcnyit sem változott az utóbbi három évtizedben.

1988-ban mutatták be az Amerikába jöttem című vígjátékot, ami a mai napig hatalmas népszerűségnek örvend, és sokan minden idők egyik legviccesebb filmjének tartják. Eddie Murphy és a többi mókás karakter szövegeit azóta is idézgetik az emberek, éppen ezért ütött akkorát a hír, hogy hamarosan bemutatják a várva várt folytatást, amiben ráadásul szinte az összes kedvencünk visszatér.

Az Amerikába jöttem 2 jelen állás szerint március 5-én érkezik az Amazonra, és elvileg arról szól, hogy Eddie Murphy ismét ellátogat New Yorkba, hogy hazavigye Zamundába a rég elveszett fiát, akinek el kell foglalnia helyét a királyi család palotájában, hiszen haldoklik a nagyapja, akinek ez az utolsó kívánsága.

A Craig Brewer (A nevem Dolamite) által rendezett alkotásban Eddie Murphy mellett többek között a hű barátját alakító Arsenio Hall; az édesapját megtestesítő James Earl Jones; és filmbéli szerelme, Shari Headley is feltűnnek a régi szereplők közül. Hozzájuk csatlakozik még például Tracy Morgan és Wesley Snipes is, szóval bőven lesznek itt ismerős arcok.

Az Amazon már az első képeket is megosztotta az Amerikába jöttem 2-ből, és hihetetlen, de Eddie Murphy szinte pontosan úgy néz ki, mint annak idején:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás