Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Eddig soha nem látott videó került elő a Star Wars 5. részéről

Eddig soha nem látott videó került elő a Star Wars 5. részéről

Zene, Film & Kultúra

Eddig soha nem látott videó került elő a Star Wars 5. részéről

Zene, Film & Kultúra

Helmeczi Benjamin 09:39

Eddig senki sem láthatta azt a forgatási videót, ami nemrég került elő a Star Wars: A Birodalom visszavág-ból. Az alábbi felvételek igazi csemegék a messzi-messzi galaxis rajongói számára.

43 éve mutatták be az első Star Wars-filmet, ami később kapta csak meg az Egy új remény alcímet. Azóta sokminden történt George Lucas univerzumában, ami felett már évek óta a Disney uralkodik.

A cégbirodalom nemrég jelentette be a következő években érkező összes Star Wars-projektet, amelyek között több sorozat lesz, emellett leleplezték a 2023 karácsonyán érkező új mozifilm címét és rendezőjét is.

Bár egyre több alkotás születik a messzi-messzi galaxisról, a rajongók továbbra is kitartanak amellett, hogy a klasszikus trilógiánál jobbat soha, senki nem fog tudni készíteni. Éppen ezért olyan nagy dolog, hogy a Good Morning Americának köszönhetően nemrég előkerült egy eddig soha nem látott forgatási videó A Birodalom visszavág-ról, ami egy igazi csemege a rajongók számára.

Ebben megszólal többek között George Lucas, Mark Hamill és Anthony Daniels, emellett olyan felvételeket láthatunk a minden idők legjobb Star Wars-filmjeként emlegetett 5. epizódról, amit eddig csak azok láthattak, akik annak idején a filmen dolgoztak. A videót alább nézhetitek meg.

Borítókép: IMDb