promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ufókkal dolgoznak együtt az amerikaiak a Marson - ezt mondta egy fontos ember
Borítókép:  Retrozap.com
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Nem is akárki, hanem az izraeli űrprogram egykori vezetője vállalta fel a kapcsolatot. 

Persze az is az igazsághoz tartozik, hogy Haim Eshed professzor mindezt egy olyan interjú keretében mondta el, ahol részben új könyvét promózta - írta meg a The Jerusalem Post.

És biztosak vagyunk benne, hogy sokkal több fog fogyni így, hogy ilyen titkokat jó előre megtudhattunk.

Az űrprogram egykori vezetője, aki Izraelben több fontos állami kitüntetést is magáének tudhat, arról mesélt, hogy titokban az amerikaiak és az izraeliek a földönkívüliek kisebb különítményével karöltve együtt dolgoznak a vörös bolygón, de mindezt nem vállalják fel a nyilvánosság előtt, mivel akkor hisztéria törne ki a Földön. Az űrlények az Egyesült Államok és Izrael állam szakértőivel egy a Mars belsejében lévő szupertitkos laboratóriumban próbálják megfejteni a világegyetem nagy titkait.

Haim Eshed amúgy pontosan egy Galaktikus Federációról beszélt, akik felvették az emberekkel a kapcsolatot, és velük folyik egy közös projekt.

Hogy miért pont most állt elő ezzel?

Az egyik ok valószínűleg a könyv, a másik pedig az, hogy most érzi úgy, hogy nem veszíthet semmit, mivel óriási megbecsülésnek örvend szakmai körökben, korábban, ha előjött volna ilyennel, egyszerűen bolondnak nyilvánították volna

- monta el az interjúban a 87 éves professzor.

A könyvben amúgy többek között arról is szó lesz, hogyan segítettek az űrlények, hogy elkerüljük a nukleáris apokalipszist. Érdemes lesz beszerezni majd!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás