promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Földönkívüliek templomát találták meg a Marson? - fotó
Borítókép:  UFO Sightings Daily / Youtube
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A héten is bővelkedtünk a földönkívüliekkel kapcsolatos teóriákban. Íme a három legjobb!

Minden héten újabb és újabb teóriáktól, felbukkanó tárgyaktól, űrrepülőktől és furcsán cikázó csészeljaktól hangos a sajtó egy kicsiny szeglete, ahol az UFO-hívők élik nem mindennapi életüket. 

Hiszünk vagy nem hiszünk nekik, az elméletek izgalmasak és érdekesek, bár lehet, hogy már az unalomig ismételtek.

A hét legújabb UFO-s sztorijait gyűjtöttük össze. Szerintetek melyik a leghihetőbb? Melyik a legérdekesebb? És melyik az, ami tényleg földöntúli ostobaság? A cikkhez tartozó Facebook-poszthoz nyugodtan szóljatok hozzá ide kattintva.

Templom a Marson

A NASA legújjab fotói után rengeteg hívő izgalomba jött, és sokan állítják, hogy

végre itt egy száz százalékos bizonyíték, hogy a Marson egykor értelmes lények éltek.

A naponta több ezer NASA-s fotót is átnéző Scott C Waring (akiről ebben a cikkben már részletesen írtunk), most azt mondja,

egy templomot talált a vörös bolygón. Az UFO-kutató hosszú percekig magyarázza egy videóban a felfedezést. Az érdekes részek 2 perc 17 másodperctől jönnek, Waring megmutatja, hogy szerinte, hol lehetett az épület bejárata, sőt, démoni szobrokat is felfedezett.

Holdbéli UFO-város

A NASA által netre dobott képeken az UFO-kutatók egy város nyomaira is rábukkantak, állításuk szerinte a fotókon azért nem látszanak jól a város nyomai,

mivel a NASA próbálta ezeket eltűntetni a képről.

Kép: UFO SIGHTINGS DAILY

A Vatikánon is rajta tartják a kisujjukat az idegenek

Földönkívüliek kapcsolatban állnak a Vatikánnal - sokan erre jutottak, miután furcsa felhőket vettek észre a Szent Péter Bazilika felett. A különös jelenséget természetesen Scott C Waring észlelte, amikor a Vaikánban kihelyezett kamerák felvételeit nézte élőben.

Waring szerint hosszú ideig egy földönkívüli csészealj lebegett a bazilika felett. szerinte ez ékes bizonyítéka, hogy a Vatikán együttműködik az idegenekkel.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás