promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
UFO-t találtak a Google Térképén – fotó
Borítókép:  GOOGLE MAPS
Tech & Tudomány
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Már többször bebizonyosodott, hogy a Google csodatérképe egy kincsesbánya. Most is ez történt – írja az Express angol bulvároldal.

UFO-t, vagy valami elmosódott repülő tárgyat találtak a Google Térkép segítségével.

A tárgy egy új-zélandi tengerparti szakasz felett lebegett, a híres földönkívüli-szakértő és összeesküvéselmélet-csiholó, Scott C. Waring pedig azonnal lecsapott az esetre, és kerek perec kijelentette, hogy

minden kétséget kizáróan repülő csészealjat láthatunk az elkapott életképen.

Kép: GOOGLE MAPS/SCOTT WARING

Warning amúgy nagy mesélő, és időnként hihetetlen sztorikkal áll a nyilvánosság elé, legutóbb például Kuba-partjainál bukkant rá egy letűnt civilizáció nyomaira, így többek között az általuk épített piramisokra is.

Az elbeszélése szerint, feltételezését tengeralattjáróval arra járó katonák is megerősítették.

Scott C. Waring előszeretettel foglalkozik földönkívüli civilizációkkal a Földön kívül is, így nemrégiben a Mars tanulmányozása során az emberinél sokkal fejlettebb technológiák nyomaira bukkant a vörös bolygón. És mindezt, képekkel gazdagon illusztrálva el is magyarázta egy videóban:

Waring úr szinte naponta tölt fel UFO-észleléseket az Instagram-oldalára és a Youtube csatornájára is, így akiket tényelg érdekelnek ezek a nagy felfedezések, hihetetlen elméletek, és azok a dolgok, amelyek a tudomány határán jócskán túlmerészkednek, nyugodtan csatlakozhatnak a közösségéhez.

A Google Térkép UFO-jára egy csillagász, Larry Sessions azonnal válaszolt a neten, ő azt mondta, hogy Waring úrral csupán egy ősi túlélési ösztönünkre, a pareidoliára játszik, 

amely szerint értelmetlen és felismerhetetlen dolgokat jelentéssel, értelemmel, a legtöbbször pedig arccal ruházunk fel, hogy felkészüljünk a legrosszabbra, egy esetleges támadásra.

Szerintetek kinek van igaza? 

Waring úrnak, aki igazából annyit mond, hogy élnek rajtunk kívül fejlettebb civilizációk is a világmindenségben, és már minket megelőzve is éltek a Földön fejlett civilizációk vagy Sessions úrnak, aki egyelőre azt mondja, hogy várjuk ki a dolgok végét, várjunk egy olyan bizonyítékra, ami megdönthetetlenül bebizonyítja azt, hogy léteznek földönkívüliek:

itt tudtok hozzászólni a témához.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás