promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ralph Fiennes felbecsülhetetlen kincset talál a II. világháború árnyékában – Ásatás-előzetes
Borítókép:  Ralph Fiennes az Ásatás című filmben / via imdb-com
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A kétszeres Oscar-jelölt Ralph Fiennes legújabb filmje, az Ásatás igaz történeten alapul, és megmutatja, hogy milyen fontos a múltunk – főleg, ha bizonytalan a jövőnk.

Ralph Fiennes rengetegszer bizonyította, hogy milyen sokrétű színész, hiszen a Schindler listájában az egész világ megutálta őt náciként, majd Az angol betegnek köszönhetően a szívünkbe zártuk, később pedig a Harry Potter-széria rettegett Voldemortjaként alkotott maradandót. Hamarosan a Kingsman előzményében is feltűnik, de előtte még a híres régész, Basil Brown bőrébe bújik egy remeknek ígérkező filmben.

Az Ásatás közvetlenül a II. világháború előtt játszódik, és arról szól, hogy egy tehetős özvegyasszony (Carey Mulligan) felbérel egy amatőr régészt (Ralph Fiennes), hogy ássa ki a birtokán található sírhalmokat, és végül történelmi jelentőségű, értékes leleteket találnak.

Így Nagy-Britannia múltjának megismerése sokak számára nagyon fontossá válik, hiszen a háború miatt teljesen bizonytalan a jövő, és ez az egyetlen dolog, amibe kapaszkodhatnak az emberek. Simon Stone (Apa és lánya) életrajzi drámájában Ralph Fiennes és Carey Mulligan mellett olyan színészek szerepelnek, mint Lily James, Johnny Flynn vagy Ben Chaplin. A műfaj kedvelői valószínűleg nem fognak csalódni az alkotásban, így mindenképp érdemes lesz adni neki egyesélyt.

A Netflix január 29-én mutatja be az Ásatás című filmet, aminek itt lehet megtekinteni a magyar feliratos előzetesét:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás