promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Végre belenézhetünk Mundruczó Kornél Oscar-esélyes filmjébe – előzetes
Borítókép:  IMDb
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Már elérhető a Netflixen Mundruczó Kornél Pieces of Woman című filmjének magyar feliratos előzetese, amit a külföldi lapok már most Oscar-esélyesként emlegetnek.

A Fehér isten és a Jupiter holdja című filmek rendezője, Mundruczó Kornél legújabb alkotásának híre bejárta már az egész világot. A Pieves of Woman komoly sikert aratott a 77. Velencei Nemzetközi Filmfesztiválon, ahol nemcsak elnyerte a Legjobb filmnek járó Arca CinemaGiovani-djat, de a film főszereplőjét alakító Vanessa Kirby átvehette a legjobb színésznőnek járó elismerést.

A magyar származású rendező első külföldi gyártású nagyjátékfilmjére a külföldi lapok már most egy komoly Oscar-esélyes alkotásként hivatkoznak, amiért Vanessa Kirby is megkaphatja az aranyszobrot, hiszen ahogy a külföldi kritikákban olvashatjuk, a színésznő lehengergő alakítást nyújt Shia LaBeouf oldalán.

Bár a magyar közönség még sajnos nem láthatta a Pieces of Woman-t, a Netflixen nemrég elérhetővé vált a film feliratos előzetese, amiből kiderül, hogy a teljes alkotás 2021. január 7-én debütál a streamingszolgáltató oldalán.

A kanadai filmdráma egy bostoni házaspár életét követi egy éven keresztül, akik egy tragédiába fulladó otthonszülést próbálnak feldolgozni.

A film szkripjét jegyző Wéber Katát nemrég a Variety beválogatta a 10 legígéretesebb forgatókönyvíró közé; története pedig olyan hatást gyakorolt az Oscar-díjas Martin Scorsese-ra, hogy a legendás rendező exectuvie producerként csatlakozott a stábhoz.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás