promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ryan Reynolds ismét elvállalta a Zöld Lámpás szerepét?
Borítókép:  Zöld Lámpás szerepében Ryan Reynolds / via ew.com
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Deadpool sztárja, Ryan Reynolds annak idején nagyot bukott a Zöld Lámpás című szuperhősös filmjével, de most úgy néz ki, hogy mégis ad neki egy második esélyt.

2011-ben mutatták be Ryan Reynolds főszereplésével a Zöld Lámpás című alkotást, amiben a DC képregények népszerű karaktere egy speciális gyűrű segítségével képes pusztán akaraterővel különböző dolgokat, például fegyvereket kovácsolni, hogy azokkal mentse meg a világot. Ehhez képest viszont elég fantáziátlan lett a végeredmény, és szinte minden téren megbukott, így Ryan Reynolds azóta is kellemetlenül érzi magát miatta – éppen ezért meglepő a mostani döntése.

A WeGotThisCovered írja, hogy ha minden jól megy, akkor a Zöld Lámpás is szerepelni fog Az Igazság Ligája várva várt rendezői változatában, amit Zack Snyder készít az HBO Max számára, ráadásul Ryan Reynolds is vissza szeretne térni – ez pedig csupán attól függ, hogy lesz-e ideje forgatni pár jelenetet, hiszen rendkívül elfoglalt manapság.

A hír persze rögtön feltüzelte a rajongókat, hiszen nem elég, hogy Batman, Wonder Woman, Aquaman, Flash, Cyborg és természetesen Superman is feltűnik az alkotásban, de ezek szerint még akad hely további szuperhősöknek is. Mivel Ryan Reynolds érdeklődése már önmagában is bizalomgerjesztő, így valószínűleg elképesztő élményben lesz részünk, még akkor is, ha mégse jön össze a szereplése.

Az már kiderült, hogy Zack Snyder vágása nagyban el fog térni a 2017-ben mozikba került – és a szinte minden téren az elvárások alatt teljesítő – változattól, és most is ezerrel dolgoznak azon, hogy a közönség végre megkapja azt a verziót, amit alapból is nekünk szánt a rendező.

Jelenlegi állás szerint egy négy epizódból álló minisorozat lesz Az Igazság Ligája, amit valamikor 2021-ben láthatunk majd.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás