promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ryan Reynolds egy GTA-szerű világba csöppen új filmjében – Free Guy-előzetes
Borítókép:  Ryan Reynolds a Free Guy című filmben / via metabro.hu
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az év egyik legőrültebbnek tűnő alkotásával támad Ryan Reynolds, aki egy öntudatra ébredt videójáték karaktert alakít a Free Guy-ban, ami az új előzetes alapján egyenesen kihagyhatatlan lesz.

A Deadpool sztárja, Ryan Reynolds most a Stranger Things egyik alkotójával, Shawn Levy-vel fogott össze, hogy 2020 káoszában megmutassanak nekünk a nagyvásznon egy olyan világot, ami csodával határos módon még a miénknél is kiszámíthatatlanabb. Ráadásul a Grand Theft Auto nevű legendás játékszéria rajongói is örülni fognak, ugyanis szinte olyan, mintha annak az online verzióját filmesítették volna meg, csak egy kicsit több humorral.

A Free Guy egy Guy nevű figuráról szól, aki rájön, hogy az egész létezése hazugság, és igazából egy videójátékban él. A kezdeti sokk után arra jut, hogy voltaképpen bármit megtehet következmények nélkül, így a többséggel ellentétben elhatározza, hogy ő lesz a környék hőse, aki meggátolja a gonoszságot, és a gátlástalanságot – ez pedig nagyon nem tetszik a fejlesztőknek, ezért végül úgy alakul, hogy meg kell mentenie a világát, ha tovább akar „élni”.

Már ezek alapján is egy egészen egyedi ötleten alapuló, érdekes történetről van szó, aminek mindenképp érdemes majd adnunk egy esélyt. Hab a tortán, hogy a filmben Ryan Reynolds mellett feltűnik még Jodie Comer (Megszállottak viadala), Taikai Waititi (Jojo Nyuszi), Joe Keery (Stranger Things) és Lil Rel Howery (Tűnj el!) is, szóval lesznek itt ismerős arcok.

Az előzetes alapján nagyon látványos, kreatív, és kifejezetten vicces lesz, ráadásul már nem is kell olyan sokat várnunk rá, ugyanis a tervek szerint december 10-én érkezik a magyar mozikba a Free Guy, de persze a koronavírus-járvány még közbeszólhat.

Itt lehet megtekinteni a legújabb kedvcsinálót:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás