promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ryan Reynolds elárulta, hogy mi a helyzet a Deadpool folytatásával
Borítókép:  Deadpool / via marvelmagyarorszag.blog.hu
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Rengetegen várják már, hogy végre megérkezzen a Deadpool harmadik része, és most a főszereplő, Ryan Reynolds nyilatkozott a dologról – de nem fogunk örülni annak, amit mondott.

2016-ban mutatták be a Marvel képregények népszerű karakterén alapuló Deadpool című filmet, amiben Ryan Reynolds alakította a káromkodós, brutális, hihetetlenül vicces szuperhőst. Az alkotás elképesztő siker lett, hiszen nagyon hamar meghódította a közönséget ez a szerethető, idióta figura, így két évvel később jött is a szintén sok pénzt termelő folytatás.

Egyből megindultak a pletykák, hogy jöhet is a harmadik rész, de közben a Disney felvásárolta a jogokat, így veszélybe került Deadpool sorsa, hiszen nem igazán illik a meséiről ismert stúdióhoz egy ilyen kőkemény arc, hiába van nagy igény a visszatérésére. Most a MovieWeb arról ír, hogy Ryan Reynolds a pletykák után vége megszólalt, és elárulta, hogy áll a projekt:

„Három szó... én nem tudom. Nyilvánvalóan minden szünetel jelenleg”

– árulta el sejtelmesen a színész.

Mivel Ryan Reynolds szeret titkolózni, így egyenesen gyanús, hogy kivételesen ennyire szűkszavú volt. Lehet, hogy éppen egy hatalmas, minden rajongót boldoggá tévő bejelentést terveztek, mikor lecsapott a koronavírus-járvány, és leállította a Deadpool 3 munkálatait – de ez persze csak spekuláció.

Szinte biztos, hogy még a Disney sem olyan buta, hogy veszni hagyjon egy ilyen értékes lehetőséget, ráadásul a világsztár is többször jelezte, hogy benne lenne a folytatásban, hiszen rá öntötték a szerepet. Ezek alapján pedig nem kell aggódnunk, valószínűleg jönni fog az új rész, csak még várnunk kell, hogy jobb legyen a helyzet, és végre sínre kerüljön a dolog.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás