promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Deadpool nem akar leállni a jótékonykodással
Borítókép:  CHRIS DELMAS / AFP
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Ryan Reynolds és párja, Blake Lively ott segít a járvány alatt, ahol csak tud.

A színész élete szerelmével együtt alaposan megnyitották a pénzcsapokat, mivel nem olyan rég egymillió dollárt, vagyis több, mint 300 millió forintot ajánlottak fel a Feeding Americának, valamint a Food Banks Canadának. A két nonprofit szervezet élelmiszerbankként üzemel, és arról gondoskodik, hogy az időseknek és a szegényeknek minden nap jusson étel az asztalra.

Persze Reynolds nem hagyhatta ki azt sem, hogy közben megtrollkodja barátját, Hugh Jackmant, de az mindig belefér.

Ryan Reynoldsék nem akarnak leállni a jótékonykodással. Most 400 ezer dollárt (130 millió forint) adományoztak négy New York-i kórháznak, amelyeket súlyosan érint a járvány. A 8 milliós város a koronavírus egyik gócpontja Amerikában. New York kórházai gyakorlatilag megteltek, egymás után állítják fel a tábori kórházakat, még a Central Parkban is felhúztak egy sátorkórházat.

Reynolds sajtósai megerősítették a hírt a TMZ-nek. A pár így ösztönzi egész Amerikát, hogy segítsék a helyi kórházakat, az egészségügyi dolgozókat, illetve a közösségeket ebben a nehéz időszakban.

Az eset nem egyedi, mivel rengeteg sztár adományoz a járvány alatt, úgy mint Rihanna, Kylie Jenner, Conor McGregor, vagy Arnold Schwarzenegger.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás