promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Deadpool keményen beszólt a koronavírusnak
Borítókép:  Cindy Ord / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / AFP
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Ryan Reynolds rengeteg pénzt ajánl fel a segítségre, de azért közben megtrollkodta Hugh Jackmant is.

A nagy mókamester Ryan Reynoldsnak óriási szíve van, akármennyire is rejti ezt a trollkodás mögé. A felajánlás előtt először persze beszólt a koronavírusnak:

„Szerintem mind egyetértünk abban, hogy a Covid-19 egy nagy s.ggfej.”

Utána azonban jött a lényeg, hogy élete szerelmével, Blake Livelyval egymillió dollárt, vagyis valamivel több, mint 300 millió forintot ajánlanak fel a Feeding Americának, valamint a Food Banks Canadának. A két nonprofit szervezet élelmiszerbankként üzemel.

A komolykodás után jöhetett a csipkelődés, ki mással, mint Hugh Jackmannel. Reynolds egyszerűen nem bírja ki, hogy ne szúrjon oda valamit az egyik legjobb barátjának. Nem olyan rég Jackman a Logan harmadik születésnapját ünnepelte twitteren, de Deadpoolnak ott is muszáj volt trollkodnia egyet.

Most az üzenetbe beleszőtte: „A koronavírus az időseket és az alacsony költségvetéssel rendelkező családokat is megtámadta. Vigyázzatok magatokra és a szívetekre. Hagyjatok azért helyet az élvezeteknek is. Hívjatok fel valakit, aki magányos, és szüksége lehet pár jó szóra. Mondjuk Hugh Jackmant.”

 [[kod]]

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás