promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hugh Jackman a Logan 3. születésnapját ünnepelte
Borítókép:  Ben Rothstein - Marvel - Twentieth Century Fox
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Ryan Reynolds meg széttrollkodta az egészet.

A Logan – Farkas nem csak 2017, hanem az X-Men univerzum egyik meglepetésfilmje volt. Akárcsak a Jokernél, ezt is az tette naggyá, hogy a felnőtt közönséget célozták meg vele, vagyis korhatáros lett. Ha James Mangold alkotása nagyon korlátozva lett volna, akkor valószínűleg nem is ért volna el ilyen sikert.

A film nagy kockázatot vállalt, de bejött: 97 millióból hozták össze, és 619 millió dollárt termelt világszinten. Ez is megmutatta a producereknek, hogy a horrorokon, vagy akár Tarantinón kívül még van remény, hogy használhassák az R-besorolást.

Amerikában 2017 március harmadikán mutatták be az alkotást, Hugh Jackman pedig úgy volt vele, hogy a Twitteren felköszönti az egyik kedvenc filmjét és karakterét:

„Három éve volt a Logan premierje. Köszönöm a rengeteg (úgy értem tényleg RENGETEG) verítéket, párolt csirkét, na meg a szerepet, ami egy életre szólt.”

Természetesen Ryan Reynoldsnak bele kellett trollkodnia a barátja posztjába, és rögtön jött is tőle a válasz: elővette a jelenetet a Deadpool 2-ből, amiben Logan akciófiguráját látjuk, természetesen kiterülve.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás