promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Újra közös filmben fog szerepelni Sandra Bullock és Ryan Reynolds?
Borítókép:  Ryan Reynolds és Sandra Bullock a Nász-ajánlat című filmben / Archives du 7eme Art / Photo12 via AFP
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Nász-ajánlat után ismét szerelmespárt alakíthat Ryan Reynolds és Sandra Bullock, ráadásul egy elég izgalmasnak ígérkező alkotásban.

2009-ben mutatták be a Nász-ajánlat című romantikus-vígjátékot, amiből kiderült, hogy elég jó párost alkot Sandra Bullock és Ryan Reynolds, és valószínűleg ennek is volt köszönhető a film hatalmas sikere. Azóta mindketten hoztak nekünk pár igazán maradandó alkotást, és most örülhetnek a rajongók, ugyanis kiderült, hogy jó eséllyel megint együtt fognak dolgozni.

Sandra Bullock lesz a főszereplője és producere a Lost City of D című alkotásnak, ami egy írónőről szól, aki rájön, hogy az általa kitalált hely tényleg létezik, ezért elhatározza, hogy megkeresi azt, de természetesen végül őrült kalandba keveredik egy jóképű férfivel, akit a pletykák szerint Ryan Reynolds fog alakítani.

Egyelőre még kérdéses a Deadpool sztárjának jelenléte, hiszen rendkívül elfoglalt manapság, de minden bizonnyal őt is elcsábítja majd ez a projekt, ami a leírás alapján meglepően hasonlít A smaragd románca című klasszikus Michael Douglas-Kathleen Turner filmhez, és ez nem véletlen, hiszen a készítők pontosan annak a műnek a varázslatát szeretnék megismételni.

Elvileg a még nem túl tapasztalt Adam és Aaron Nee fogják rendezni a Paramount stúdió számára a Lost City of D-t, ami Seth Gordon (Förtelmes főnökök) ötletén alapul. Valószínűleg egy elég mókás, látványos kalandfilmet fogunk kapni, és ha tényleg sikerül elintézniük, hogy újra együtt szerepeljen Ryan Reynolds és Sandra Bullock, akkor szinte garantált a kasszasiker.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás