Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Nagylemezt ad ki Michael Jackson lánya

Nagylemezt ad ki Michael Jackson lánya

Zene, Film & Kultúra

Nagylemezt ad ki Michael Jackson lánya

Zene, Film & Kultúra

Héjja Krisztián 14:22

A hír igaz, Michael Jackson lány, Paris lemezt készít. A Wilted névre keresztelt korongon 11 dalt lesz hallható, amikből az énekesnő, Instagram-oldalán osztott meg néhány rövid részletet. 

Hihetetlen, de a „Pop Királya” már 11 éve hagyott itt minket. Nem lehet véletlen tehát, hogy a legendás előadó lánya pont ugyanennyi dalt készül megmutatni debütáló lemezén. 

Apja halála óta Paris nem túl gyakran nyilatkozott a sajtónak, főleg karrierjével volt elfoglalva az elmúlt években.

Michael Jackson és akkori felesége, Debbie Rowe lánya 1998-ban született, az elmúlt években modellként és színészként is dolgozott, emellett egy zenekar tagja is volt.

A Jackson-lány nemrég elárulta, hogy a zenélést először csak egy szál akusztikus gitáron kezdte, ekkor született meg az első dal ötlete, ami végül egy teljes lemeznyi anyaggá bővült. Paris zenei stílusa sokkal eltérőbb lesz, mint édesapjáé, a meghallgatott részletek alapján alternatívabb világot fog képviselni. 

Az első debütáló dalhoz – Let Down – november közepén videoklip is érkezik majd, úgyhogy nem árt résen lenni, hiszen hamarosan lehet, hogy folytatódik a Jacksonok menetelése a toplisták elején. 

Borítókép: JEAN-BAPTISTE LACROIX / AFP