promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Michael Jackson boncolási jegyzőkönyve sötét titkokat fedett fel
Borítókép:  Michael Jackson / HECTOR MATA / POOL / AFP
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Nyilvánosságra hozták Michael Jackson boncolási jegyzőkönyvét, amiből kiderült, hogy a popsztár félelmetesen rossz állapotban volt a halála előtt.

Minden idők egyik legsikeresebb énekese volt Michael Jackson, akinek zenéjét – a meghökkentő pletykák ellenére – még most is sokan szeretik. A híresség 2009-ben, 50 évesen hunyt el, miután orvosa véletlenül túladagolta számára az altatót, tettéért pedig négy évre ítélték. A Blikk most arról ír, hogy nemrég napvilágot látott Jacko boncolási jegyzőkönyve, ami rengeteg meglepő információt tartalmaz.

Állítólag csoda, hogy Michael Jackson eddig élt, hiszen a tüdeje gyulladt, heges volt, így csak a tüdőátültetés segített volna rajta, de ahhoz túlságosan legyengült a szervezete. Ráadásul a súlyos emésztőrendszeri vérzései miatt valószínűsíthető, hogy nem húzta volna sokáig.

A popsztár ízületi betegségekkel is küzdött, és egy degeneratív csontbetegség hatására az ujjai, és a gerince is megnyomorodott. A bal szemére 95 százalékban megvakult, hatalmasra duzzadt a prosztatája, illetve lupusa és vitiligója is volt, szóval rengeteget szenvedett életének utolsó éveiben – valószínűleg emiatt vált súlyos gyógyszerfüggővé.

Michael Jackson még ennek ellenére is arra készült, hogy újra hatalmas turnéra indul, de mint kiderült, ennek az volt az oka, hogy közel 300 millió fontos – vagyis körülbelül 117 milliárd forintos – adósságot halmozott fel.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás