promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Michael Jackson évekkel ezelőtt „megjósolta” a koronavírus-járványt?
Borítókép:  Michael Jackson / AFP
Tech & Tudomány
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A 2009-ben elhunyt popsztár a testőre szerint rettenetesen félt, és úgy gondolta, hogy lesz egy koronavírushoz hasonló járvány.

Michael Jackson neve hallatán már nem csupán az örökérvényű slágerei, de a botrányai is eszünkbe jutnak. Akárhogyan is vélekedünk róla, annyi biztosnak látszik, hogy egy igazán furcsa ember volt, aki komoly problémákkal küzdött.

Többször is csinált megmagyarázhatatlan dolgokat, és rengetegszer fordult elő az is, hogy arcmaszkban jelent meg a nyilvánosság előtt. A Metro információi szerint a popsztár egykori testőre, Matt Fiddes elárulta, hogy ez nem véletlen, ugyanis:

Michael Jackson mindig is tudta, hogy majd jön egy vírus, ami katasztrófát fog eredményezni. Többek között ezért is fedte az arcát.

Jacko állítólag betegesen félt attól, hogy elkap valamit, emiatt akkoriban sokan cikizték őt. A mai helyzet láttán pedig úgy látszik, hogy az énekes szinte megjósolta a koronavírus-járványt. Matt Fiddes elárulta, hogy mit mondott neki Michael Jackson azzal kapcsolatban, hogy miért retteg ennyire:

„Matt, nem betegedhetek le, nem hagyhatom cserben a rajongóimat. Koncertjeim lesznek. Okkal vagyok ezen a Földön. Vigyáznom kell a hangomra, muszáj egészségesnek maradnom, és nem tudom, hogy kivel fogok összefutni ma, és mit fogok elkapni.”

A testőr szerint a popsztár rendkívül intelligens volt, és sokszor dühítette, hogy nem veszik őt komolyan ezzel a témával kapcsolatban. Szerinte, ha Jacko most élne, akkor azt mondaná, hogy „én előre megmondtam”, mivel most szinte mindenki az ő példáját követi.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás