promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Rettenetes hírt kaptak a Dancing with the Stars nézői – videó
Borítókép:  Dancing with the Stars / via delmagyar.hu
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Rengetegen várják a Dancing with the Stars következő adását, de sajnos elég szomorú dolgot közöltek a nézőkkel, aminek hátterében egy váratlan fordulat lapul.

A TV2 nagyot durrantott, mikor behozta Magyarországra a Dancing with the Star nevű, nemzetközi szinten is hatalmas sikert arató műsort, hiszen nem elég, hogy rengeteg hazai híresség mutathatja meg hetente, mennyire tudja uralni a táncparkettet, de a producereknek sikerült megszerezniük a Paula és Paulina világhírű színésznőjét, Gabriela Spanicot is, hogy nálunk szerepeljen.

Viszont sajnos hiába várja a közönség, hogy a következő részben elkápráztassanak minket a versenyzők, ugyanis kiderült, hogy egy váratlan fordulat miatt két páros nem fog fellépni most, de az, hogy kikről van szó, és mi áll a háttérben, majd csak szombat este derül ki a műsorban.

A kommentelők úgy gondolják, hogy jó eséllyel a nemrég édesanyját elvesztő Gabriela Spanic az egyik, aki ezen a héten nem fog szerepelni, hiszen teljesen érthető lenne, ha egy ilyen szörnyűség után inkább pihenne egy kicsit, hogy aztán később újult erővel folytathassa tovább a Dancing with the Stars versenyét. Bárhogy is lesz, a többiek valószínűleg kárpótolni fognak minket pár elképesztő produkcióval.

Itt lehet megtekinteni a bejelentést:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás