promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kegyetlen támadások érik Gabriela Spanicot
Borítókép:  TVyNovelas
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Folyamatosan támadják és lelketlennek nevezik a netezők Gabriela Spanicot, aki nem vett részt a nemrég elhunyt édesanyja temetésén, holott erre nem is volt lehetősége.

Gabriela Spanic a Dancing with the Stars legutóbbi adása után tudta meg, hogy meghalt az édesanyja, Norma Utrera, aki már évek óta küzdött a rákkal. A színésznő édesanyja állapotának tudatában jött Budapestre, hogy szerepeljen a TV2 szuperprodukciójában, és azzal is számolt, hogy talán soha nem láthatja már viszont Normát. Gabriela az alábbi sorokkal búcsúzott édesanyjától az Instagram-oldalán:

„Köszönöm anya, hogy harcos vagy, hogy nekünk szenteled az életed, hogy megtanítottál minket arra, hogy legyünk olyan erősek, mint te. Nyugodt vagyok, hogy most jobb helyen vagy, csak remélni tudom, hogy Isten is megadja nekünk a békét, amire szükségünk van ahhoz, hogy nélküled éljünk. Szeretünk téged”.

Gabriela Spanic természetesen a műsor miatt a temetésen sem tudott résztvenni, és emiatt rengetegen támadják őt. Kevesen tudják, hogy Mexikóban más temetési szokások vannak, mint Magyarországon, náluk a halál beállta után 24 órával minden esetben végső búcsút vesznek az elhunyttól, vagyis Gabrielának lehetősége sem lett volna elkísérni édesanyját utolsó útjára. Ehhez hasonló kommentek árasztották el az internetet:

  • „Ez hihetetlen, komolyan. Nincs az az indok, ami elszakítana a végstádiumú szerettemtől! Ilyen lelketlen ez a nő. Nem is lehet erre mit mondani, annyira abszurd.”
  • „El nem utaztam volna, szombaton pedig az ő helyében fel sem léptem volna, most már, szerintem, késő bármit is nyilatkoznia.”
  • „Már el sem szabad lett volna utazni, ha ilyen nagy beteg volt az imádott édesanyja. Ott lett volna a helye mellette. Ez csak mosdatás. A többi az ő dolga. Számoljon el a lelkiismeretével.”

A színésznőt továbbá azért is támadják, mert annak ellenére költözött Budapestre a Dancing with the Stars miatt, hogy tudta, édesanyja súlyos betegségben szenved. A Ripost információi szerint viszont az igazság az, hogy Norma Utrera leletei látványos javulást mutattak, így Gabriela joggal bízhatott benne, hogy édesanyja le tudja győzni a rákot.

Gaby menedzsmentje nemrég egy közleményben tájékoztatott mindenkit, hogy a színésznő továbbra is Budapesten marad és folytatja a Dancing with the Stars-t.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás