promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Gabriela Spanic megsértődött: „Elvetette a sulykot”
Borítókép:  TV2
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Bár az élő adásban megölelték egymást, ezzel is jelezvén, hogy nincs harag köztük, Gabriela Spanic-nak mégis rosszul estek Schiffer Miklós keresetlen szavai.

A Dancing with the Stars második élő adásában a még versenyben lévő tizenegy páros produkcióját láthattuk; és bár látszott rajtuk, hogy beleadtak apait-anyait, hogy mindenkit elkápráztassanak, a szőrösszívű zsűri szigorúan értékelte és pontozta a táncokat. Végül az előző adásban is veszélyzónás Emilionak és partnerének, Tóth Orsolyának kellett távozniuk.

Gabriela Spanic-nak úgy kellett parkettre állnia, hogy az első adás előtti próbákon meghúzta a combizmát, míg az élő showban egy komolyabb bordasérülést is szenvedett. Partnerének és mesternének, Andrei Mangrának majdhogynem teljesen át kellett alakítania a koreográfiát, hogy a színésznő ne sérüljön meg újra.

Új produkciójuk nem is aratott nagy sikert a zsűritagok között, mindössze 27 pontra értékelték a táncukat, amivel jócskán a lista aljára kerültek. Mindazonáltal egy pozitív dolog is történt: Schiffer Miklós bocsánatot kért Gabrielától, és egy öleléssel mutatták ki, hogy kibékültek. Ugyebár a divatszakértő az első adásban egy félreérthetetlen megjegyzést tett, ami így szólt:

„Nem elég világsztárnak lenni, jól is kell táncolni”

Ez persze nem esett jól a színésznőnek, és bár most rendezték a dolgaikat, Gabrielában mégis maradt némi tüske. Produkciójuk után eképpen nyilatkozott Kadlecsek Krisztiánnak.

„Nehéz elviselni egy ilyen kommentet, de szerintem a magyar közönség támogat engem. Szerintem ő egy kicsit elvetette a sulykot, de megbocsátok neki, szimpatikusnak tartom és nagyon hálás vagyok neki. És nagyon hálás vagyok a Dancing with the Stars-nak, hogy meghívtak ide. Nagyon fontos, hogy a szeretet, a tisztelet és a megbocsátás kerüljön a középpontba”

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás