promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Gabriela Spanic nem tudja folytatni a Dancing with the Stars-t?
Borítókép:  TV2
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Dancing with the Stars versenyzője, Gabriela Spanic olyan súlyos sérülést szenvedett az első élő adásban, hogy teljesen át kell alakítani az összes koreográfiájukat. Ha a jövőben többször is ehhez hasonló sérülései lesznek, félő, hogy a szappanopera királynőnek abba kell hagynia a versenyt.

Október 10-én, szombaton indult el a TV2 vadonatúj szuperprodukciója, a Dancing with the Stars, ami rögtön az első élő adásával elképesztő, X-Faktor szintű nézettséget produkált. Ezzel a TV2 táncos showja az idei év egyik legnézetteb műsora lett.

Az első adásban Győrfi Dánielnek és partnerének, Stana Alexandrának kellett távoznia a versenyből, de nagyon úgy tűnik, hogy Gabriela Spanic napjai is meg vannak számlálva a versenyben. A Paula és Paulina sztárja már az első táncra való gyakorlás közben is megsérült; akkor a combizma húzódott meg. Az első adában aztán még súlyosabb sérülést szenvedett, ami miatt rögtön a produkciójuk után el kellett hagynia a stúdiót.

A mexikói színésznő a korábbi sérüléséből fakadó fájdalmai ellenére óriási lendülettel kezdett bele a táncba, aminek következménye egy bordaközi izomhúzódás lett. Gabriela partnere, Andrei Mangra a Borsnak beszélt a színésznő állapotáról, és arról, hogy hogyan fogják átalakítani a következő koreográfiákat:

„Az első produkciónk szuper volt, azt szeretnénk, ha minden héten jobbak és jobbak lennénk. Nem voltak elvárásaink, csak élvezni szerettük volna a táncot, és ezt abszolút hoztuk. Gaby combhúzódása meggyógyult, az új sérülése azonban kétségtelenül kihívások elé állít minket. Az emeléseket át kell gondolnunk, olyan mozgásokat kell kitalálnunk, amelyek nem terhelik Gaby fájó oldalát”.

A lap megkereste Gabriela Spanic-ot is, aki azt mondta, hogy a fellépésük előtt még érezte a lábában a fájdalmat, de amint a táncparkettre képtek, teljesen megfeledkezett róla. Az új sérülése után a színésznőt orvoshoz vitték, gyógyszert is felírtak neki, de mindezek ellenére tovább akarja csinálni a versenyt.

„Megyünk tovább Andreijel, csak előre tekintünk a versenyben. Természetesen ezek a sérülések nehezítik a próbákat, de az orvos azt mondta, nem kell szünetet tartanom a felkészülésben. A partnerem pedig igazi profi, tudja, mit hogyan csináljunk, hogy ne legyen nagyobb baj. Maximálisan bízom benne. Szóval a jövő héten is találkozunk”

– fogalmazott a színésznő.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás