promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A próbák után kórházba kellett szállítani Détár Enikőt
Borítókép:  tv2/dancingwiththestars
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Múlthét szombaton debütált a TV2 legújabb műsora, a Dancing with the Stars. A showműsor hatalmas sikert arat, miközben a nézők nem is sejtik, hogy micsoda drámák történnek a próbák alatt. 

Détár Enikő és párja, Baranya Dávid az egyik legjobban teljesítő csapat lett az első adásban. Arról azonban kevesen tudnak, hogy nemrég a próbák egyikén a színésznő annyira megsérült, hogy kórházba kellett szállítani. 

Az előadóművész egy ugrás következtében fejelte le az egyik kelléket. 

Őszintén: nem emlékszem minden pillanatára. Oldalról ugrottam a szófára, ami megbillent, kicsúszott a lábam, és teljes túlsúllyal a karfára estem arccal. Megszűnt a világ! Mondtam a partneremnek, hogy folytassuk, hiába láttam a tükörben, hogy viszonylag csúnya orrsérülést szereztem

– nyilatkozta a Enikő a HOT Magazinnak.

A színésznő folytatni akarta a próbát, de a sérülés olyan mértékű volt, hogy partnere ragaszkodott az orvosi ellátáshoz. A kórházban kiderült, hogy a sztárnak letört egy darab az orrából, mely el is mozdult. Az ápolók ellátták a sérülést, így szerencsére a gyógyulást követően teljes erőbedobással tudja folytatni a próbákat.

Nem ez az első alakalom egyébként, hogy Détár Enikő koreográfiákat tanul. A színésznő még a a főiskolás éveiben került hirtelen a mélyvízbe. 

„Emlékszem olyan voltam, mint egy elkolbászolt macska, aki nem mindig arrafelé megy, amerre kell. Sokszor kiment a bokám, a táncosok mondták, hogy ne hagyjam megműteni, mert utána szakadni fog. Tanították, hogyan lehet megerősíteni a bokaszalagokat. Az egy mérföldkő volt a számomra, amikor egy hét alatt kellett beállnom a Macskákba, képzetlen táncoként. Nagyon kemény volt, de sikerült”

– emlékezett vissza a színművész.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás